Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Δίας - Κρόνος. Τα πλανητικά δώρα μέσα από τις νέες τους θέσεις.

Δωρεάν φθινοπωρινή προσφορά για τους φίλους της Αστρολογίας από την Εβίτα Ζαχαριάδου.
Πρόσκληση σε διαδικτυακή συνάντηση με θέμα τις επιδράσεις του Δία και του Κρόνου μέσα από τις νέες τους θέσεις στον ζωδιακό φέτος, τρία χρόνια πριν ολοκληρώσουν τον τρέχοντα 20ετή τους τους κύκλο, που ξεκίνησε τον Μάϊο του 2000 στο ζώδιο του Ταύρου. Στην συνάντηση θα διερευνήσουμε τα πλανητικά τους δώρα, γενικά και ειδικά στο προσωπικό σας ωροσκόπιο.

Ημέρα συνάντησης είναι η Τρίτη 10 Οκτωβρίου στις 19:30, την ίδια μέρα που ο Δίας εισέρχεται στον Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018.
Ο Κρόνος θα περάσει στο ζώδιο κυριαρχίας του τον Αιγόκερω, στις 20 αυτού του Δεκέμβρη, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 21 Μαρτίου 2020 για να επιστέψει ξανά λόγω αναδρομής του, από τις 2 Ιουλίου του ίδιου χρόνου και έως τις 16 Δεκεμβρίου, λίγο πριν συναντηθεί στις 21 Δεκεμβρίου με τον Δία για την έναρξη του νέου τους συνοδικού κύκλου, στην αρχή του Υδροχόου.

Όσοι θέλετε να παρευρεθείτε και να μάθετε πώς ν' αξιοποιήσετε τα πλανητικά δώρα των επιδράσεων στον δικό σας γενέθλιο χάρτη, δηλώστε συμμετοχή στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: evita.zach@gmail.com, με θέμα "Δίας - Κρόνος", και περιεχόμενο, το όνομα, τα στοιχεία γέννησής σας (ημερομηνία, ώρα και πόλη) και προαιρετικά το τηλέφωνό σας, ώστε να ετοιμαστούν οι χάρτες σας.
Θα σας αποσταλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση ο σύνδεσμος για την αίθουσα συνάντησης.
Λόγω περιορισμένου χρόνου, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ίσως δεν προλάβουν ν' αναλυθούν όλοι οι χάρτες. Γι΄αυτό είναι αναγκαία η άμεση ανταπόκρισή σας.

Φιλικά,
Εβίτα Ζαχαριάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου