Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: «ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;»


Το ερώτημα έθεσε άντρας, περιμένοντας ενημέρωση από ένα αστυνομικό τμήμα, για μια ένστασή του σε βαρύ πρόστιμο που του είχε επιβληθεί από την Τροχαία.


Τον ερωτώντα και την κατάστασή του, ανιχνεύουμε από τον  κυβερνήτη του ωροσκόπου την Αφροδίτη στους Ιχθείς, εμπεριεχόμενη, στον 11ο οίκο,  τον Δία στους Διδύμους στον 1ο οίκο και την Σελήνη στον Αιγόκερω στον 9ο οίκο.
Την Αστυνομία που είναι το ζητούμενο, και την σχέση της με τον ερωτώντα, ανιχνεύουμε από τον κυβερνήτη του 6ου οίκου, που είναι πάλι η Αφροδίτη και από τον Κρόνο, που βρίσκεται ανάδρομος στον Σκορπιό, είναι επικυρίαρχος του εν λόγω οίκου και μέσα σε αυτόν.
Κατ’ αρχήν η Αφροδίτη που τυγχάνει κυβερνήτης και των δύο και μάλιστα σε έξαρση, είναι μια θετική ένδειξη για την μεταξύ τους σχέση, σε αναμονή, αλλά όχι αρκετή για ν’ απαντήσει θετικά. Στην συνέχεια, ο Δίας στον 1ο για τον ερωτώντα και ο Κρόνος για τον 6ο, μας τους διαφοροποιούν με τις αντίστοιχες ιδιότητες. Ο Δίας μας δείχνει μια αισιόδοξη και πολύ ελαφριά, έως κι επιπόλαιη διάθεση και στάση του ερωτώντα, απέναντι στο θέμα του, ενισχύοντας την «εξαιρετέα» θέση της Αφροδίτης. Από την άλλη, ο Κρόνος που αφορά την Αστυνομία, δείχνει το γράμμα του νόμου και την αυστηρή τιμωρία της αστυνομικής υπηρεσίας. Η θέση του στον Σκορπιό, δείχνει αντιπάθεια για Αφροδίτη/Σελήνη, που είναι δείκτες του ερωτώντα, επιβεβαιώνοντας το πόσο δυσβάσταχτο είναι το πρόστιμο γι αυτόν.
Μεταξύ των δεικτών όμως, μόλις έχει κορυφωθεί ένα τρίγωνο ιδιομοιρίας, στο οποίο έχει συμμετάσχει και ο Ερμής ο ανάδρομος, που βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Ο Ερμής κυβερνάει στον χάρτη τον 2ο οίκο και παρ’ όλη την δεινή του θέση, λόγω αδυναμίας και αναδρομής, ενισχύει την θέση του ερωτώντα. Είναι σε δικό του ζώδιο και σε αμοιβαία υποδοχή με τον Δία, που επίσης είναι στο πλευρό του ερωτώντα. Αυτό, μπορεί να δείχνει και την ίδια την αίτηση ένστασης του ερωτώντα, που του δίνει «πόντους», αλλά και κάποιο έγγραφο στην διάθεσή του που συμβάλλει ενισχυτικά στην εξομάλυνση της τιμωρίας του Κρόνου. Ο ίδιος ο Κρόνος, λόγω αναδρομής, μας δίνει τα περιθώρια να ελπίζουμε στην αναστολή της ίδιας της δράσης του, άρα και της καταδικαστικής του τιμωρίας.
Η Σελήνη ως συγκυβερνήτης του ερωτώντα και του θέματός του βρίσκεται στην αδυναμία της, στον Αιγόκερω, στον 9ο οίκο.  Ο ερωτών δίνει πόντους στην εξουσία της Αστυνομίας, που σημαίνει, ότι εξαρτάται από αυτήν κι επιδιώκει να την ικανοποιεί, μέσα στα νομικά πλαίσια που αφορούν την υπόθεση. Έχει κλείσει εξάγωνα με τους άλλους δείκτες, αλλά και τον Ήλιο, δείχνοντας μια επιτυχημένη προσπάθεια για ομαλή μεταξύ τους αλληλεπίδραση, χωρίς συγκρούσεις. Η ομαλή διαδικασία επικυρώνεται και από την τελευταία της όψη εξαγώνου, που θα κλείσει με τον Άρη, όπου συλλέγει όσα του μεταφέρει η Σελήνη. Ο Άρης μπορεί να συνεκτιμηθεί και ως φυσικός σημειοδότης της Αστυνομίας, που κλείνει την υπόθεση ευνοϊκά για τον ερωτώντα, εφ’ όσον βρίσκεται στην έξαρσή του.
Κερασάκι στην τούρτα, ο Ήλιος, κυβερνήτης της τελικής έκβασης του 4ου οίκου. Η Αφροδίτη τον προσεγγίζει σε σύνοδο, όπου και θα συνυπογράψει τον χάρτη υπέρ της (μιας και είναι σε δικό της ζώδιο), αναθερμαίνοντας την καλή της σχέση με τον Κρόνο, και μάλιστα μέσα από την ίδια της την καύση. Εδώ λοιπόν βλέπουμε, πως ακόμα και μια καύση, που κατά κανόνα επηρεάζει δυσμενώς την αστρολογική ερμηνεία, του πλανήτη που την δέχεται, μπορεί να έχει κατ’ εξαίρεση και τα καλά της, όταν ο πλανήτης που καίγεται είναι σε δικό του ζώδιο… 
Λίγο αργότερα, ο ερωτών ενημερώθηκε πως επανεξετάστηκε το θέμα του, έγινε η ένστασή του αποδεκτή και τον περίμεναν στο Αστυνομικό τμήμα, να του σβήσουν την κλήση με το βαρύτατο πρόστιμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου