Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ (ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ)


Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, 10:30
Με τον Θανάση Ματσώτα και την Εβίτα Ζαχαριάδου
ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ – Ξενοκράτους 39 Κολωνάκι (σταθμός μετρό Ευαγγελισμός)

Σας προσκαλούμε στο Αστρολογικό εργαστήρι Προσωπικής Ανάπτυξης Coaching by Your Stars, να γνωρίσετε την πραγματική αξία της αστρολογικής γνώσης, στην 1η μας ενότητα με θέμα:
Πετυχαίνω τους στόχους μου με την υποστήριξη των Άστρων.

Όλοι γεννιόμαστε με συγκεκριμένες προδιαγραφές που φωτογραφίζονται στον αστρολογικό μας χάρτη αλλά δεν είμαστε παθητικοί αποδέκτες των πλανητικών επιδράσεων.

Είμαστε ζωντανά κύτταρα ενός ζώντος συμπαντικού οργανισμού σε διαρκή αλληλεπίδραση. Επικοινωνούμε διαρκώς, μέσα σε αυτόν και με αυτόν, ανταλλάσσοντας ενέργεια ως δέκτες αλλά και ως πομποί.

Κάτι που συνήθως το ξεχνάμε, όταν αφιερώνουμε το ενδιαφέρον και την προσοχή μας στην «μελλοντολογία», περιμένοντας τους πλανήτες να μας «επιβάλλουν» τα καλά ή τα κακά, μιας μοίρας που επιμένουμε να θέλουμε να την προβλέψουμε, αντί να την ζήσουμε δημιουργικά αυτοσχεδιάζοντας με τα υλικά που διαθέτουμε.

Η ευθύνη της ζωής μας, είναι προσωπική μας υπόθεση και δεν ανήκει στους πλανήτες. Μπορούμε όμως ν’ αξιοποιήσουμε τις ενέργειές τους, όσο και τις δικές μας και να κερδίσουμε την υποστήριξή τους, στην πορεία της αυτοπραγμάτωσής μας.

Γι’ αυτό, έχουμε ετοιμάσει για σας, ένα 6ωρο διαδραστικό σεμινάριο κι εργαστήριο υλοποίησης στόχων.
Με την συμμετοχή σας σε αυτό, θα πάρετε συνδυασμένες γνώσεις, εργαλεία, τεχνικές από την Αστρολογία και το Life Coaching και πρακτικές εφαρμογές, πάνω στο προσωπικό σας ωροσκόπιο, καθώς επίσης και σημειώσεις.

Μαζί θα δούμε:
Πώς εντοπίζουμε τις βαθύτερες ανάγκες μας;
Πώς αξιολογούμε κι επιλέγουμε τους στόχους μας ώστε να είναι σε αρμονία με την εσωτερική μας αλήθεια και τις πραγματικές μας αξίες.
Πώς θα ιεραρχήσουμε τους στόχους μας για να οδηγηθούμε στην αυτοπραγμάτωση;
Ποια είναι τα εμπόδια που σαμποτάρουν τους στόχους μας και πώς τα διαχειριζόμαστε;
Ποια είναι τα εφόδια και τα πλεονεκτήματά μας και πώς τα αξιοποιούμε;
Πώς να δημιουργήσουμε το πρόγραμμα υλοποίησης των στόχων μας;
Πώς επιλέγω τον κατάλληλο χρόνο δράσης;
Με ποιους τρόπους ενδυναμώνεται η δράση μας;
Πώς θα ξέρουμε πως πετύχαμε;

Απευθύνεται σε σας, που έχετε γνώση βασικών αστρολογικών αρχών (επίπεδο αρχαρίων), αλλά και σε σας, που είστε επαγγελματίες αστρολόγοι και θέλετε να εμπλουτίσετε τις συνεδρίες με τους πελάτες σας, με αποτελεσματικές πρακτικές ασκήσεις, τεχνικές κι εργαλεία.

Για όσους θέλετε να συμμετέχετε, αλλά δεν μπορείτε να παρευρεθείτε λόγω χώρου ή χρόνου, υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης ή καταγραφής του εργαστηρίου και μετέπειτα αποστολής σε ψηφιακή μορφή.


Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές συμμετοχών, μπορείτε να καλείτε: 210 7511799, 6977918026.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε για ένα καλύτερο και ομορφότερο μέλλον!!!


Θανάσης Ματσώτας και Εβίτα Ζαχαριάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου