Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Human Design Life Surfing - Online event -


Γιορτάζω μια 10ετία βιωματικού πειραματισμού και surfing στον ωκεανό της ζωής με το Human Design System, και σε προσκαλώ σ' ένα Free, διαδικτυακό επετειακό αφιέρωμα, όπου με άλλους συναδέλφους του χώρου, θα μοιραστούμε την προσωπική μας εμπειρία. 


Θα συζητήσουμε:
Πώς, το Ανθρώπινο Σχέδιό μας, για τον καθέναν από μας ξεχωριστά, ήταν ο καταλυτικός παράγοντας, για ν' αγαπάμε τον εαυτό μας, τους άλλους και τη ζωή, και να περνάμε τις φουρτούνες της, με σοφία κι εμπιστοσύνη.

Έλα να γνωριστούμε, να πάρεις τον χάρτη του δικού σου Ανθρώπινου Σχεδίου και να λύσεις τις απορίες σου για το Human Design System. Θ' ανακαλύψεις, τι μπορεί να προσφέρει στη δική σου ζωή, και πώς μπορεί να υποστηρίξει την δική σου μοναδική διαδρομή αυτοπραγμάτωσης.
Στο τέλος του αφιερώματος, θα γίνει κλήρωση και τρεις τυχεροί, θα έχουν δώρο ατομική συνεδρία, βασικής ανάγνωσης του Ανθρώπινου Σχεδίου τους.

Αν πειραματίζεσαι ήδη με το Ανθρώπινο Σχέδιό σου, θα χαρώ πολύ, να μοιραστείς και τη δική σου surfing εμπειρία.

Θέλεις να έρθεις;
Δήλωσε την συμμετοχή σου, στέλνοντας με μήνυμα στη σελίδα https://www.facebook.com/Human-Design-Athens-Greece-1441977759408444/, τα στοιχεία γέννησής σου (ημερ/νία, ώρα και πόλη γέννησής σου), και το email σου, για να σου στείλω τον σύνδεσμο που θ' ακολουθήσεις, για να παρευρεθείς στην εκδήλωση.

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή, μέχρι και το Σάββατο 8/9. Όσο νωρίτερα όμως, τόσο καλύτερα, γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, και στην κλήρωση, θα μπουν οι 15 πρώτοι που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Επίσης, αν θέλεις, μην διστάσεις να προσκαλέσεις κι άλλους φίλους σου, που μπορεί να το βρουν ενδιαφέρον.

Φιλικά,
Εβίτα Ζαχαριάδου - Living Your Design Guide


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου