Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΑΠΟ 2/11/11 ΕΩΣ 26/11/11 (Μέρος 2ο)

Σε πείσμα όχι των καιρών, αλλά της μιζέριας, ας επικεντρωθούμε, σε ότι τι μας δίνει την ελπίδα να δούμε καλύτερες μέρες, με τις επιδράσεις της Αφροδίτης στα ζώδια…

ΚΡΙΟΣ
Σπουδές και ταξίδια ευνοούν ν’ ανοίξετε τα φτερά σας για εξωτικούς προορισμούς, που μπορούν να σας προσφέρουν ικανοποίηση, αλλά και οικονομικές ευκαιρίες.
Οι ερωτικές σας επιλογές, μπορεί ν’ αποτελέσουν κίνητρο ή και αποτέλεσμα αμοιβαίας αλληλοκαλλιέργειας, αλλά και να συνδεθούν με μακρινά μέρη κι ενδιαφέρουσες εμπειρίες.
Καλή εποχή να διαφημιστείτε σ’ ευρύτερο κύκλο, αλλά και να βρείτε κατάλληλες νομικές συμβουλές, ή πνευματικούς καθοδηγητές.

ΤΑΥΡΟΣ
Βρίσκεστε σε φάση μεγάλης προσωπικής ανάπτυξης, που όμως χρειάζεται κάποιους επαναπροσδιορισμούς, πριν τρέξουν για τα καλά τα πράγματα.
Το διάστημα προσφέρεται για να εξακριβώσετε, το βάθος της σύνδεσής σας με τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής σας που μπορεί να εκφραστεί, άλλοτε με παθιασμένα αισθήματα και έντονη σεξουαλικότητα και άλλοτε με πηγές εσόδων που σας παρέχονται, ώστε να ενισχυθεί η ατομική σας εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η κοινωνική σας ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και κινητικότητα. Ευχάριστες και γοητευτικές επαφές και γνωριμίες, μπορεί να εμπλουτίσουν και τον εξωτερικό αλλά και τον εσωτερικό σας κόσμο αγγίζοντας ευαίσθητες χορδές σας και να σας βοηθήσουν να διακρίνετε λύσεις σε θέματα εσωτερικών σας ανησυχιών αλλά και νομικών αντιπαραθέσεων. Μην διστάσετε να ζητήσετε την συμβολή τους, αλλά και τη συμβουλή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το να βάλετε σε μια τάξη πρακτικά ζητήματα της ζωής σας, δεν θ’ αποτελεί μόνο ανάγκη, αλλά κι ευχαρίστηση. Ότι βελτιώσεις γίνουν τώρα, θα επιδράσουν πολύ θετικά ως προς την υλοποίηση στόχων σας, αλλά και συλλογικών προσπαθειών σας.
Στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας το κλίμα μπορεί να γίνει πιο ευχάριστο, όχι από τα λόγια αγάπης που θα ανταλλάξετε αλλά από τις πράξεις, αλληλοφροντίδας και εξυπηρετικότητας του ενός προς τον άλλον.

ΛΕΩΝ
Ώρα ν’ αγαπήσετε και ν’ αγαπηθείτε, να εκφράσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα και ν’ αναγνωριστεί ότι κάνετε με μεράκι, να διασκεδάσετε και ν’ ασχοληθείτε με τα χόμπι σας. Όσοι έχετε παιδιά μπορείτε να πάρετε χαρές απ’ αυτά, κι όσοι δεν έχετε, να θυμηθείτε πώς να ξαναγίνετε παιδιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το σπίτι και η οικογένεια σειρά έχουν να ευλογηθούν από το άγγιγμα της Αφροδίτης. Η ωραιοποίηση του χώρου σας και η βελτίωση των οικογενειακών σας σχέσεων, μπορεί να δημιουργήσουν το ευχάριστο κλίμα που θα σας κρατήσει περισσότερο στο σπίτι εσάς, αλλά κι επισκέπτες σας από μακριά. Ευνοούνται οι οικογενειακές επιχειρήσεις και περιουσιακά ζητήματα, αλλά και όσοι απλά δουλεύουν απ’ το σπίτι.

ΖΥΓΟΣ
Επικοινωνιακά και μεταφορικά μέσα μπορούν να διευκολύνουν αλλά και να κάνουν τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα, δημιουργώντας τις συνθήκες που θα ευδοκιμήσει ένας έρωτας. Ευχάριστες ειδήσεις για οικονομικά, κι επαφές με στενό και συγγενικό περιβάλλον. Οι κομψοί και διπλωματικοί τρόποι σας, θα μπορούν να ελκύσουν, αλλά και να πείσουν τους άλλους να καταλήξετε σε επωφελείς συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οικονομικοί στεναγμοί, μπορούν ν’ απαντηθούν με γόνιμες συνεργασίες και γενικά μια ευχάριστη τροπή μπορεί να πάρουν στα οικονομικά σας. Ίσως είναι καιρός να πάψετε να εστιάζετε σε ότι σας λείπει και να εκτιμήσετε όσα έχετε για να τα απολαύσετε.
Πιθανότερο βέβαια να νοιώσετε πλουσιότεροι σε ανθρώπινες σχέσεις, δείχνοντας αμοιβαία την εκτίμησή σας, αλλά και αυτό καθαυτό το οικονομικό θα πάρει τα πάνω του, σαν αποτέλεσμα μιας καλής επαφής σας με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το αγαπημένο σας θέμα μπορεί να γίνετε εσείς, φροντίζοντας τον εαυτό σας με κάθε τρόπο, κάτι που θα σας κάνει πιο ελκυστικούς και στους άλλους.
Η εξωτερική σας εμφάνιση και συμπεριφορά θα έχει μεγάλο σουξέ, την στιγμή μάλιστα που εσείς θα κάνετε τ’ οτιδήποτε για την προσωπική σας ευχαρίστηση κι ικανοποίηση και όχι για να γίνετε πιο αρεστοί σε άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως φανείτε αντικοινωνικοί αυτό το διάστημα, είτε γιατί θα έχετε την ανάγκη να προετοιμάσετε απερίσπαστα κάτι δημιουργικό, είτε γιατί θα προτιμάτε να βρίσκεστε με αγαπημένα πρόσωπα σε πιο ιδιωτικές στιγμές. Όπως και να έχει, η εσωτερική σας ζωή σας επιφυλάσσει ευχάριστες στιγμές, και όχι η εξωτερική κοινωνική, που μάλλον άγχος, ή σύγχυση θα σας προκαλεί. Πολύ καλύτερα επίσης θα νοιώσετε, βοηθώντας άτομα που περνούν κάποια δοκιμασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τι καλύτερο για σας, να έχετε την Αφροδίτη να υποστηρίζει φιλίες παλιές ή νέες, αλλά και κάθε σας συλλογική σας δραστηριότητα που υπαγορεύεται από μια βαθύτερη ψυχολογική σας ανάγκη. Πολλοί θα δείτε κάποιο όνειρό σας να υλοποιείται και πολλοί, θ’ αποκομίσετε οφέλη μέσα από τη φήμη και την καριέρα σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Με την Αφροδίτη να ευλογεί την φήμη και την δουλειά σας, μπορεί να γίνετε πρωταγωνιστές ενός δημόσιου σκηνικού και ν’ αναδειχθείτε για ότι κάνετε σωστά.
Προσέξτε μόνο, να φανείτε αντάξιοι των ευκαιριών και αξιόπιστοι, όσον αφορά πράγματα που έχετε δηλώσει οι ίδιοι, ή άλλοι για σας, προκειμένου να σας προωθήσουν σε καλύτερη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου