Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Προβλέψεις Εβδομάδας Δεκαπενταύγουστου(10 έως 17 Αυγούστου)Από το "Starboy" της Αστρολογίας Κυριάκο Κοκτζίδη!!!
Κριός: Η διάθεση σας αρχίζει με αρκετή εξωστρέφεια, ενέργεια και φυσικά επικοινωνιακή δεινότητα. Έως την Κυριακή μπορείτε να απολαύσετε την παρέα της οικογένειας σας και να διασφαλίσετε όμορφες στιγμές μαζί τους ή με όσους θεωρείτε δική σας οικογένεια. Σε μία περίοδο έντονη και απαιτητική το πρώτο τριήμερο των συμπεριλαμβανομένων ημερομηνιών είναι εξαιρετικό ώστε να ηρεμήσετε, να απολαύσετε την ομορφιά της φύσης, το στοιχείο του υδάτινου αλλά και τις πολύ εσώκλειστες σχέσεις σας. Ένα ταξίδι σε έναν κοντινό προορισμό μαζί με τα αδέλφια σας ή τους στενούς συγγενείς σας αποτελεί εξαιρετική επιλογή. Στη συνέχεια, από τις 13 έως τις 17 του μήνα καλό είναι να αποφύγετε τις διακοπές με τους οικείους σας καθώς η αναστάτωση, η ψυχολογική φόρτιση θα είναι διάχυτες, εσείς αρκετά κτητικοί ή απαιτητικοί και οι δικοί σας μπορεί να παρεξηγηθούν. Διανύετε μία περίοδο που είστε έντονα προκλητικοί, επαναστάτες αλλά καλό είναι να ελέγξετε αυτήν σας την «παράκρουση» γιατί αναμένεται να σας στοιχήσει στον επαγγελματικό τομέα ή να αναταράξει τις σχέσεις σας και να σας ανταποδώσει μόνο με ανασφάλεια. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους οικείους αλλά και τους συνεργάτες σας. Φυσικά, το διήμερο 16-17 σας βρίσκει περισσότερο εξωστρεφείς, με περισσότερη διάθεση και ενέργεια αλλά και μία ροπή προς τη διασκέδαση, τη χαρά της ζωής και την ξενοιασιά. Ευχάριστες στιγμές με τον/τη σύντροφό σας αλλά και με τα παιδιά σας εγγυάται το προαναφερθέν διήμερο.


Ταύρος: Το κλίμα έως την Κυριακή κρύβει ευχάριστες στιγμές με τα αδέλφια σας, τους στενούς σας συγγενείς σε τόπο κοντινό και οικείο προς την προσωπικότητά σας. Ο λόγος σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και μπορείτε να εκφράσετε το μεγαλείο της καρδιάς σας. Οι φίλοι είναι εξαιρετικοί και έχετε την ευκαιρία να περάσετε εξαιρετικά μαζί τους, το μόνο σίγουρο είναι πως αναζητάτε την ασφάλεια και επιθυμείτε την επαφή με ανθρώπους που σας δίνουν ένα αίσθημα ασφάλειας. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στον οικονομικό τομέα καθώς αναμένεται να οδηγηθείτε σε δαπάνες για προσωπική ικανοποίηση ή ικανοποίηση των επιθυμιών των δικών σας ανθρώπων. Από τις 13 έως τις 17 χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, στην οδήγηση καθώς ενέχει ο κίνδυνος ατυχημάτων. Παράλληλα, φροντίστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας με στενούς συγγενείς ή με αδέλφια καθώς το κλίμα αλλάζει και υπάρχουν λεκτικές αντιπαραθέσεις, σκληρή κριτική και έντονο κλίμα ζήλιας ή ανταγωνισμού. Η συγκινησιακή φόρτιση για ένα γεγονός που θα λάβει σύντομα χώρα είναι έντονη. Προσοχή στις αποκαλύψεις μυστικών για εκείνους που έχουν κρυφές ερωτικές ιστορίες. Η σελήνη στον Λέοντα από τις 16 σας χαρίζει ευχάριστες στιγμές με τα άτομα της οικογένειάς σας αλλά και με εκείνους που σας χαρίζουν ασφάλεια και σιγουριά. Δίπλα σε λίγους ανθρώπους το μοτίβο των διακοπών και μάλιστα με όσους θεωρείτε οικογένειά σας.

Δίδυμοι: Η εβδομάδα των διακοπών αρχίζει με εσάς να είστε οι πρωταγωνιστές, η σελήνη από το ζώδιο σας χαρίζει τον βασιλικό ρόλο και οι επιθυμίες σας, τα θέλω σας έρχονται σε πρώτο πλάνο. Μαζί με όσους σας δίνουν αίσθημα ασφάλειας, μαζί με όσους σας τονώνουν την αυτοπεποίθηση επιθυμείτε να περάσετε αυτό το τριήμερο. Θετικές οι εξελίξεις στον οικονομικό αλλά και στον επαγγελματικό τομέα τονώνουν ιδιαίτερα την αυτοπεποίθησή σας αλλά και την ελπίδα σας. Βελτίωση των σχέσεων με τους συναδέλφους ή ένα μπόνους χαρίζουν έξτρα εισόδημα προς δαπάνη για την ικανοποίηση των βασικών σας αναγκών. Κάποιες ανατροπές ή αλλόκοτες συμπεριφορές στις φιλικές σας σχέσεις έρχονται να σας απογοητεύσουν ενώ καλό θα είναι να αποφύγετε να εμπλέξετε τον ερωτικό με τον φιλικό τομέα ή τον ερωτικό-φιλικό με τον οικονομικό καθώς ενδέχεται να πληρώσετε τα σπασμένα και να βρεθείτε υπερχρεωμένοι σαν μία πιστωτική κάρτα. Συναισθήματα κτητικότητας, έντασης και ζήλιας αναδύονται στη σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας καθώς ένα γεγονός φαίνεται να σας φορτίζει μέρα με τη μέρα. Το πακέτο των διακοπών κλείνει με έντονα κοινωνική διάθεση, με εξωστρέφεια αλλά και με πολύ socializing. Ιδανικό το διήμερο για να βρεθείτε με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς σας καθώς θα εισπράξετε το μέγιστο της αγάπης τους.

Καρκίνος: Το πακέτο των διακοπών αρχίζει με εξαιρετικές προδιαγραφές καθώς σας στηρίζει το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα έτσι είστε ιδεαλιστές, ρομαντικοί και απολαμβάνετε την ζωντάνια στις σχέσεις σας αλλά και στις συνεργασίες σας. Φροντίστε να έρθετε κοντά με τον/τη σύντροφό σας καθώς μέσα σε μία περίοδο ιδιαίτερα εκρηκτική μπορείτε να έρθετε κοντά και να εξομαλύνετε τις εντάσεις της προηγούμενης περιόδου ή αυτής που ακολουθεί. Από τις 13 έως τις 17 είστε ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένοι ενώ βιώνετε εντάσεις σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και στη σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας. Ανατροπές ή ιδιόρρυθμες συμπεριφορές θα αντιμετωπίσετε από άτομα στον επαγγελματικό στίβο, αποφύγετε τις ανοιχτές αντιπαραθέσεις με ανωτέρους, προϊσταμένους ή υφισταμένους. Διοχετεύστε ευεργετικά την ενέργεια που σας στέλνει το σύμπαν, ελάτε σε επαφή και αμεσότητα με το ταίρι σας και μην γίνεστε ζηλιάρηδες, κτητικοί ή παρανοϊκοί. Κακά τα ψέματα, στη ζωή σας θέλετε ανθρώπους που σας χαρίζουν ασφάλεια και σιγουριά, αποφύγετε τις αλόγιστες δαπάνες το τελευταίο διήμερο των δοθέντων ημερομηνιών καθώς θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού.
Λέων: Το πρώτο τριήμερο των διακοπών δεν είναι άσχημο, σας χαρίζει ηρεμία, γαλήνη και εσωτερική διαύγεια, αναζητάτε τους φίλους σας και μπορείτε να οργανώσετε τις διακοπές σας μαζί τους καθώς μοιάζουν ονειρικές. Ονειρικές στιγμές σας προσφέρει και ο/η σύντροφός σας, μάλιστα φαίνεται να βιώνετε το «απόλυτο» ειδύλλιο, η ένωση των ψυχών σας ανασταίνει κυριολεκτικά και σας κάνει να πιστεύετε πως έχετε πράξει ορθώς και ορθολογικώς. Εξωστρέφεια, καλή διάθεση και ενέργεια στα ύψη χαρίζουν οι ημέρες, εξάλλου ο Ήλιος σας ζεσταίνει συνολικά και η καρδιά σας φλογίζεται των παθών. Αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με άτομα που συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση, με συνεργάτες σας αλλά και με τα πεθερικά σας. Προσεκτικοί να είστε στις μετακινήσεις σας αλλά και στην οδήγηση ενώ φροντίστε για την υγεία σας, η οποία ίσως σας ταλαιπωρήσει παροδικά από κάποια φλεγμονή ή λοίμωξη, η λύση; Σωστή διατροφή και ελαφριά γεύματα. Αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις αλλά και την χρήση της σκληρής γλώσσας καθώς θα πληγώσετε ανθρώπους με τα λόγια σας. Το τελευταίο διήμερο είστε ακόμα πιο λαμπεροί και η διάθεσή σας εκτοξεύεται στα ύψη, το φινάλε σας βρίσκει με τα φώτα(Ήλιο και Σελήνη) στο ζώδιό σας, η διάθεση εξαιρετική, η φιλικότητα, η εξωστρέφεια στα ύψη ενώ ο λόγος σας είναι ιδιαίτερα κοφτερός και οι ιδέες σας εκπέμπουν σοφία αλλά και μαγεία, επωφεληθείτε δια του λόγου, επικοινωνήστε, εκφραστείτε.. Το σύμπαν σας καλεί ρήτορες αυτό το διήμερο, ρήτορες και να σέρνετε το βήμα στις συναναστροφές σας ή στον φιλικό και συγγενικό σας κύκλο. Ευχάριστες στιγμές και με τα αδέλφια.

Παρθένος: Το πρώτο τριήμερο της εβδομάδας των διακοπών είναι εξαιρετικό καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να περάσετε εξαιρετικές ή ονειρικές στιγμές με τους φίλους σας ή με τον/τη σύντροφό σας. Εύνοια θα δεχτείτε με τις σχέσεις σας και τις σταθερές σας συνεργασίες, φαίνεται πως ένας στόχος σας μοιάζει να ενέχει διαίσθηση, όραμα και πως ευοδώνεται συν του ότι έχει να προσφέρει σε συλλογικό επίπεδο. Μπορείτε να οργανώσετε απόδραση με συναδέλφους ή με έγγεια άτομα στον επαγγελματικό σας στίβο. Κάποιοι φαίνεται να έχετε το νου σας σε ζητήματα επαγγελματικά, μην σπαταλάτε την ενέργειά σας καθώς ο εν λόγω τομέας εξελίσσεται εξαιρετικά. Η συνέχεια είναι έντονα ερωτική, ανατρεπτική και καλό είναι να αποφύγετε να εμπλέξετε τον έρωτα με την φιλία, μπορείτε να περάσετε ξένοιαστες στιγμές με τους φίλους σας αλλά καλό θα είναι να προσέξετε τις μικρές παρεξηγήσεις, οι οποίες ενδέχεται να πυροδοτήσουν διενέξεις ή ρήξεις. Είστε έντονα αισθησιακοί, ερωτικοί, γεμάτοι πάθος και συναισθηματικά-σεξουαλικά απελευθερωμένοι. Ο έρωτας είναι στο μενού των ημερών από τις13 έως τις 15 του μήνα, απλά μην γίνεστε ιδιαίτερα κτητικοί με τον/τη σύντροφο, εκδηλώστε τα συναισθήματά σας και εκφραστείτε. Ο δρόμος είναι στη ρύση «κάνω έρωτα» και όχι πόλεμο». Στη σχέση σας με τα παιδιά χρειάζεται να είστε διαλλακτικοί και να αποδεχτείτε ή καλύτερα να συμβιβαστείτε με τα θέλω τους και τις επιθυμίες τους. Αποφύγετε τον τζόγο, τα οικονομικά ρίσκα, στο μενού των ημερών συμπεριλαμβάνονται τα απρόοπτα έξοδα. Προσεκτικά σε θαλάσσια σπορ αλλά και σε συμμετοχή σε αθλητικά events. Με νοσταλγικότητα, αναπόληση και σκέψεις κλείνει ο κύκλος των διακοπών, σκέφτεστε την επιστροφή σας στις καθημερινές σας υποχρεώσεις αλλά μην θλίβεστε καθώς ο επαγγελματικός σας τομέας δέχεται θετικότατες επιρροές.

Ζυγός: Θετικές εξελίξεις μπορείτε να αναμένεται από τον εργασιακό σας και επαγγελματικό σας τομέα, οι εξελίξεις μοιάζουν ονειρικές και μπορούν να αναδείξουν καλλιτεχνικά σας ταλέντα ενώ δεν λείπουν και τα έσοδα μέσω της εργασίας ή της ενασχόλησης σας με επαγγέλματα που άπτονται του καλλιτεχνικού. Η καθημερινότητά σας μοιάζει υπέροχη ένα τριήμερο, είστε αρκετά εξωστρεφείς, αισιόδοξοι, κοινωνικοί και μπορείτε να οργανώσετε μία απόδραση είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό με τους συγγενείς σας, με τα αδέλφια σας ή με ανθρώπους που σας ανανεώνουν συναισθηματικά. Στη συνέχεια, από τις 13 έως τις 17 οι ημέρες ενέχουν ένταση, ανατροπή, επαναστατικότητα σε σχέσεις και συνεργασίες ειδικότερα μεταξύ του οικογενειακού και του επαγγελματικού σας τομέα. Χρειάζεται να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες καθώς φαίνεται πως οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες για τους δύο προαναφερθέντες τομείς είναι υπερβάλλουσες έτσι είστε κομμένοι στα δύο. Αποφύγετε τις ανοιχτές αντιπαραθέσεις, συγκρατήστε τον λόγο σας αλλά και τα παρορμητικά σας συναισθήματα. Οι άλλοι είναι αρκετά απαιτητικοί μαζί σας και εσείς χρειάζεται να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε μία επικείμενη έκρηξή τους ή στην επαναστατική τους διάθεση. Βρείτε χρόνο για τον/τη σύντροφό σας και μην απομακρύνεστε καθώς εκεί μπορείτε να ανατρέξετε και να νιώσετε πλήρεις και ολοκληρωμένοι. Το διήμερο της επιστροφής σας βρίσκει ιδιαίτερα εξωστρεφείς, κοινωνικούς αλλά και με εξαιρετική επικοινωνιακή δεινότητα ή παρρησία λόγου. Οργανώστε να βρεθείτε με τους φίλους σας, η παρουσία τους στη ζωή σας δίνει χρώμα και άρωμα λεβάντας, γενικότερα θα είστε πιο αισιόδοξοι, περισσότερο δεχτικοί σε προτάσεις και προσκλήσεις για καλοπέραση και εξόδους.

Σκορπιός: Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας το εν λόγω διάστημα των διακοπών φίλοι μου Σκορπιοί. Το τριήμερο από τις 10 έως τις 13 σας βρίσκει ιδιαίτερα εξωστρεφείς, με καλή ενέργεια και εξαιρετική διάθεση δίπλα στον/στη σύντροφό σας, στα παιδιά σας ή στους συγγενείς σας. Χαρά, διασκέδαση, αισιοδοξία σας βοηθάνε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να μεταμορφωθείτε σε αλκαλικές. Το μικρό «παιδί» ξεπροβάλλει από τον μυστηριώδη χαρακτήρα σας και αυτό σαγηνεύει τους πάντες δίπλα σας. Προσεκτικοί χρειάζεται να είστε στις μετακινήσεις σας, στην οδήγηση αλλά και στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο σας καθώς εκτοξεύετε ρουκέτες, είστε ιδιαίτερα επιθετικοί, προκλητικοί ή εκκεντρικοί. Μπορεί να ασκήσετε σκληρή κριτική στους γύρω σας και αυτό να τους πικράνει, αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας ή με όσους συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση. Προσεκτικά κινηθείτε στον τομέα της διατροφής σας καθώς οι καταχρήσεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε μία αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Το σύμπαν σας καθιστά ένα από τα πρωταγωνιστικά και ευνοημένα ζώδια της φετινής σεζόν των διακοπών. Οι ημέρες από τις 16 και έπειτα φαίνονται όχι άσχημες αλλά σκέφτεστε και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, σχεδιάζετε το μεγάλο σας come back, το οποίο είναι γεμάτο δυναμικές κινήσεις, ανανέωση. Όλα αυτά θα αποδώσουν σε οικονομικό επίπεδο και σας εγγυώνται καλύτερες εξελίξεις στον οικονομικό τομέα, κάτι που ενισχύει την αυτοπεποίθηση σας ακόμα περισσότερο. Αισθήματα και χρήματα σε αναδόμηση και αναγέννηση.
Τοξότης: Το πρώτο τριήμερο της δοθείσας περιόδου είναι εξαιρετικό καθώς τονίζει ιδιαίτερα την εξωστρέφεια σας, την φιλική σας διάθεση αλλά και το μεγαλείο της καρδιάς σας. Αποδεχτείτε προσκλήσεις από φίλους, από συνεργάτες, ήρθε η ώρα να σας προσκαλέσουν, να σας αναγνωρίσουν. Ξέρετε να γνωρίζετε ποιοι στέκονται δίπλα σας, ποιοι δεν σας «χλευάζουν», εκεί εστιάστε και απολαύστε τις όμορφες συναναστροφές. Ιδανικό τριήμερο ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας σε στυλ οικογενειακό ή με τον/τη σύντροφο σας. Ένα άτομο της οικογένειάς σας φαίνεται πολύτιμο καθώς σας στηρίζει όχι μόνο υλικά αλλά και συναισθηματικά, τα συναισθήματά σας έχουν φτάσει στο απόγειο και αναζητάτε την εκπλήρωση των βασικών σας θέλω με ένα άτομο που ποθείτε και σας χαρίζει ένα αίσθημα ασφάλειας. Ο τομέας των οικονομικών φαίνεται να έχει πάρει την ανιούσα σαν τον υδράργυρο, αποφύγετε όμως τις σπατάλες χωρίς λόγο που είναι η αιτία προκειμένου να βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού. Ιδιαίτερα ερωτική εβδομάδα, με έντονα πάθη, με ζήλιες, με κτητικότητες αλλά και εκκεντρική συμπεριφορά. Ο κεραυνοβόλος έρωτας δεν λείπει όπως δεν λείπουν και οι κεραυνοβόλοι χωρισμοί. Έντονη περίοδος, γεμάτη σασπένς αλλά και περιπέτεια, κάτι που σας αναγεννά μέσα από τις στάχτες σας. Η επιστροφή γίνεται σε κλίμα αισιόδοξο, χαρούμενο, ερωτικό και η διάθεσή σας είναι στα ύψη, μάλλον φαίνεται πως έχετε γεμίσει τις μπαταρίες σας και το «παιδί» έχει ξυπνήσει μέσα σας. Επιτέλους αναδόμηση, διώξτε ότι σας σαπίζει ψυχικά και απαλλαγείτε από τα «βαμπίρ» γύρω σας.

Αιγόκερως: Το πρώτο τριήμερο(από τις 10 έως τις 13) μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας και να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό θα αποδειχτεί εξαιρετική επιλογή, η επαφή σας με τα αδέλφια σας ή τους στενούς συγγενείς σας, σας χαρίζουν αναγέννηση, αναμόρφωση προσωπικότητας αλλά και εσωτερικό πλούτο. Το μυαλό σας ωστόσο τρέχει σε ζητήματα εργασιακά και φαίνεται πως ακόμα και σε περίοδο διακοπών δεν ηρεμείτε αλλά διαρκώς βρίσκεστε σε μία διαδικασία επαγγελματικής αναζήτησης-φρενίτιδας. Οι υποχρεώσεις σας είτε αφορούν τον επαγγελματικό τομέα είτε τον οικογενειακό υπερβάλλουσες και αυτό σας βάζει σε ένα δίλημμα, οικογένεια ή καριέρα. Μην είστε εριστικοί, αποφύγετε την ανούσια επαναστατική διάθεση, ελέγξτε τις παρορμήσεις σας και χειριστείτε το στρες με σοφία και ενόραση. Το τελευταίο διήμερο του προαναφερθέντος διαστήματος ενέχει ερωτισμό, πάθη και διόγκωση συναισθημάτων. Απολαύστε την παρέα του/της συντρόφου σας, μην απομακρύνεστε, μην είστε κτητικοί καθώς εκείνος/η σας στηρίζει σε κάθε σας βήμα. Όσο για το άγχος, για το επαγγελματικό άγχος; Αποβάλλετε το καθώς ο εργασιακός τομέας βαδίζει σε εξαιρετικό δρόμο και οι προσπάθειες σας ανταμείβονται και αναγνωρίζονται. Μέσω της εργασίας σας αλλά και της μεθοδικότητάς σας σταδιακά ανακάμπτει και ο οικονομικός σας τομέας έτσι νιώθετε πως βαδίζετε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και άνεση.

Υδροχόος: Οι τομείς της εργασίας αλλά και των οικονομικών φαίνονται να εξελίσσονται άκρως ευνοϊκώς έτσι μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι καθώς μετά από αρκετή περίοδο φαίνεται πως το χρήμα έρχεται για να μείνει στην τσέπη σας, όσοι ασχολείστε με ένα επάγγελμα καλλιτεχνικής φύσης έχετε έντονα κέρδη όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικοσυναισθηματικά. Το τριήμερο από τις 10 έως τις 13 Αυγούστου ενέχει εξωστρέφεια, περιπετειώδη διάθεση, έρωτα, φλερτ και μοναδικές στιγμές με τον/τη σύντροφό σας ή με τα παιδιά σας. Ξανανιώνετε και φαίνεται πως βρίσκετε την νεανικότητά σας ξανά. Παρόλα αυτά, ενδέχεται να συγκρουστείτε με ένα άτομο του εργασιακού σας χώρου ή με έναν συνάδελφό σας, αποφύγετε τις εκρήξεις, το παρασκήνιο αλλά και τον επιθετικό λόγο, διασφαλίστε την σταθερότητα και την αρμονία ώστε να αποφύγετε τυχόν συναισθηματικές φορτίσεις άνευ λόγου και αιτίας. Φροντίστε λίγο για την υγεία σας αλλά και για το σώμα σας. Αποφύγετε την ανάμειξη σας σε παρασκηνιακές καταστάσεις καθώς η αποκάλυψη ενός μυστικό ενδέχεται να σας στοιχήσει σε κύρος και υπόληψη. Το διήμερο της επιστροφής η διάθεση σας είναι ιδιαίτερα εξωστρεφείς, είστε αισιόδοξοι, κοινωνικοί, χαρούμενοι και με ένα επικοινωνιακό χάρισμα που κλέβει καρδιές. Το επικοινωνιακό χάρισμα δεν κλέβει μόνο καρδιές αλλά και οι άλλοι κλέβουν την παράσταση στη ζωή σας. Ανοίγεται ένα διάστημα αισιοδοξίας, χαράς, επέκτασης, τύχης αλλά και έρωτα. Ιδανικό διήμερο ώστε να ταξιδέψετε με τον/τη σύντροφό σας οι δεσμευμένοι, οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία συναρπαστική γνωριμία που θα αναστατώσει την ερωτική σας ζωή.

Ιχθείς: Σταδιακά, μέρα με τη μέρα ο αισθηματικός σας τομέας φλέγεται, ένα σπίρτο στην βενζίνη είναι ικανό να αναφλέξει την καρδιά σας σε έντονα συναισθήματα και να σας παρασύρει σε μοναδικές στιγμές έρωτα, ξεκούρασης και απόλαυσης. Ο έρωτας φαίνεται να σας ξελογιάζει και η σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας δέχεται τονωτικές ενέσεις. Οι σχέσεις σας με τα παιδιά σας βελτιώνονται σημαντικά αρκεί να κατανοήσετε και τις δικές τους επιθυμίες. Κάντε έρωτα λοιπόν, όχι «πόλεμο», μην απομονώνεστε από το ταίρι σας ούτε από τα παιδιά σας. Ελάτε σε επαφή με εκείνους που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς και η παρουσία τους τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Οι σχέσεις σας με την οικογένεια σας βελτιώνονται σημαντικά και μπορείτε να κάνετε διακοπές μαζί τους ή με όσους θεωρείτε δική σας οικογένεια. Αποφύγετε να εμπλέξετε τον αισθηματικό με τον οικονομικό τομέα, καθώς αναμένεται να πληρώσετε τα σπασμένα και να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Αποφύγετε την εμπλοκή με φίλους καθώς θα βγουν στην επιφάνεια ζήλιες, αντιπαραθέσεις, παράπονα, μην απομακρύνεστε από τον/τη σύντροφό σας και φυσικά αποφύγετε να εμπλέξετε και τον φιλικό με τον οικονομικό τομέα ή μην μετατρέψετε μία φιλική σχέση σε ερωτική εφόσον ξέρετε πως θα πάρει μία άσχημη τροπή. Το διήμερο από τις 16 έως τις 17 του μήνα σας βρίσκει επικεντρωμένους σε θέματα εργασιακά αλά ο έρωτας δεν λείπει, οι υποχρεώσεις υπάρχουν αλλά πάνε χέρι χέρι με την περιπέτεια και την ιδιαίτερα καλή σας διάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου