Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ 26/10/11

Η Νέα Σελήνη, μας προσκαλεί και μας προκαλεί, να τολμήσουμε ν’ ανιχνεύσουμε τις εσχατιές της σκοτεινής μας πλευράς και τους δαίμονες που τη στοιχειώνουν, γιατί μόνο το φως της αλήθειας μας μπορεί να σταματήσει το πόνο ψυχής που προκαλεί.
Ποιοί φόβοι μας παγιδεύουν και συντηρούμε νοσηρές καταστάσεις του παρελθόντος?
Ποιες εμμονές μας κρατάνε δέσμιους στην ανάγκη να ελέγχουμε τους άλλους, ή ν’ αποδεχόμαστε τον έλεγχό τους?
Πόσο συμμετέχουμε με καταστροφικές ή αυτοκαταστροφικές σκέψεις και συμπεριφορές στις κρίσιμες καταστάσεις της ζωής μας?
Όπου και για ότι υποφέρουμε, θέλουμε εντέλει ν’ απαλλαγούμε, ή τρέφουμε ηδονιστικά τον ίδιο μας τον πόνο?
Επωφεληθείτε, απ’ το πλουτώνιο νέο φεγγάρι για να κλείσετε με δυσάρεστα και βασανιστικά κεφάλαια του παρελθόντος ώστε ν’ αναγεννηθεί η ζωή σας μέσα από νέες προοπτικές.
Επιτρέψτε στην μεταλλακτική του ενέργεια, να σας αναστήσει το πάθος για τη ζωή και για ένα αύριο που ν’ αξίζει να ζήσετε, μέσα από εντελώς καινούργιες καταστάσεις.
Πάψτε να τα βάζετε με τους άλλους και κατανοήστε, ότι όλοι τελικά πάσχουμε από τα ίδια φοβικά σύνδρομα, που ευθύνονται για τα μίση, τα πάθη, τις ζήλιες, τις προδοσίες, τ’ απωθημένα και τις ίντριγκες. Δεν μας φταίνε οι ίδιοι οι άνθρωποι, αλλά οι άρρωστες συμπεριφορές της σκοτεινής τους πλευράς..
Δεν μπορείτε ν’ αλλάξετε τίποτα και κανέναν, παρά μόνον την δική σας ανταπόκριση απέναντι σε ότι σας κάνει τη ζωή δύσκολη.


ΚΡΙΟΣ
Προχωρήστε σε εκκαθαρίσεις «ζιζανίων», φυτέψτε σπόρους εμπιστοσύνης, ώστε να καρποφορήσουν υλικά και συναισθηματικά, σχέσεις και συνεργασίες κι αποφύγετε εγωιστική συμπεριφορά, με αγαπημένα πρόσωπα. Ξεκινούν επίσης, διαδικασίες που θα εξελίξουν φορολογικά, ασφαλιστικά ή κληρονομικά σας ζητήματα και για πολλούς, ένα νέο εισόδημα μέσω συντρόφου, μπορεί να ξεκινήσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Σχέσεις και συνεργασίες που ξεκινούν τώρα, θα έχουν βαθιά με μεταμορφωτική επίδραση στη ζωή σας.
Αξιοποιείστε μαθήματα του παρελθόντος και διαχειριστείτε οικογενειακές σας προκλήσεις δραστικά, χωρίς να επαναλάβετε προβληματικές συμπεριφορές που αναπαράγουν δυσαρμονία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο αργότερα, ξεκινήστε από μικρά, οργανωτικά και πρακτικά βήματα, γιατί η λεπτομέρεια θα δώσει την ποιοτική διαφορά στο αποτέλεσμα, που άλλοι θα εκτιμήσουν στη δουλειά σας.
Νευρικότητα κι ανυπομονησία, στην κίνηση ή τον λόγο όμως, μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επιτρέψτε σ’ ένα δυνατό έρωτα να μπει από τώρα στη ζωή σας και να την μεταμορφώσει. Γι’ άλλους, το θέμα ενός παιδιού θα γίνει κεντρικό ενδιαφέρον και θα διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των προσωπικών σας σχέσεων. Μην επιτρέψετε σε κτητικότητα όμως, ή ωφελιμιστικά συμφέροντα λόγω ανασφάλειας να σας καταστρέψουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ
Μην τα ζητάτε όλα στο εδώ και τώρα και συγκροτηθείτε ώστε να ξεκινήσετε την μεταμόρφωση την οικογενειακής σας ζωή και του σπιτιού σας προς το καλύτερο.
Ανακαινίσεις, μετακομίσεις, ή αλλαγή στην οικογενειακή και περιουσιακή σας κατάσταση, ναι μεν ευνοούνται, αλλά η όποια δική σας προκλητική ή ανταγωνιστική δράση, μπορεί να πυροδοτήσει και άσκοπη ένταση με δικούς σας ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα πιο όμορφα και παραγωγικά πράγματα, μπορεί να ξεκινήσουν με την γέννηση μιας και μόνο δημιουργικής ιδέας. Τα επικοινωνιακά μέσα και οι συζητήσεις επίσης, καθώς και άτομα καθημερινού και συγγενικού περιβάλλοντος, έχουν να δημιουργήσουν πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Προσοχή σε με παρασκηνιακή δράση ή και αυτουπονομευτικές ενέργειες.

ΖΥΓΟΣ
Κοιτάζοντας πολύ βαθιά στο συναισθηματικό παρελθόν σας, ξέρετε πλέον τι είναι αυτό που πραγματικά σας αξίζει να έχετε στην ζωή σας και αυτό πλέον δρομολογείται ν’ αποκτήσετε. Κάποιες εντάσεις με φίλους ή για στόχους που ανυπομονείτε, ίσως δεν αποφευχθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τώρα είναι η ώρα για να προωθήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και να επιφέρετε μεγάλες μεταμορφώσεις στη ζωή σας, αλλά και στο περιβάλλον σας. Όσοι δεν είναι μαζί σας, δεν θα καταφέρουν ούτε εναντίον σας να είναι γιατί διαθέτετε πολύ πειστικά επιχειρήματα. Η επαγγελματική σας δράση μοιάζει προκλητική και μπορεί να εγείρει διαφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό το φεγγάρι σας προσκαλεί ν’ ανακαλύψετε εσωτερικούς θησαυρούς και την κρυφή σας δύναμη. Δημιουργεί επίσης εσωστρέφεια, απομονωτική τάση και μυστική προετοιμασία για σημαντικές εξελίξεις που ακολουθούν. Φροντίστε όμως να είστε διακριτικοί όταν διατυπώνετε πεποιθήσεις σας ώστε να μην προκαλείτε εχθροπραξίες εις βάρος σας και διατηρείστε την δράση σας σε νομότυπα πλαίσια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Νέοι στόχοι φιλίες και συλλογικά ενδιαφέροντα, πρωτοστατούν στην ζωή σας. Η παρουσία σας θα επηρεάσει καταλυτικά τις εξελίξεις, γι αυτό βεβαιωθείτε ότι είστε απαλλαγμένοι από φαντάσματα του παρελθόντος, ώστε να μην στοιχειώσουν και το μέλλον σας. Προσοχή χρειάζεται στην διαχείριση κοινών οικονομικών, γιατί από εκεί μπορεί να προκύψουν μπελάδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάτι πολύ σημαντικό ξεκινάει να εξελίσσεται στα θέματα καριέρας σας και η παρουσία σας ελκύει το κοινωνικό ενδιαφέρον. Αποφύγετε να παρασυρθείτε σ’ εμπλοκές ανταγωνιστικές ή νομικές όμως, που μπορεί να πλήξουν τη φήμη και το κύρος σας. Κάποιοι θα επιζητούν το στραβοπάτημά σας, μην χάσετε την ψυχραιμία σας κι αφήστε τους να εκτεθούν μόνοι τους.

ΙΧΘΕΙΣ
Σπουδές και ταξίδια, σας ανοίγουν συναρπαστικές διαδρομές και νέα φιλόδοξα πλάνα που μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή και την πορεία σας.
Την συνετή σας διαχείριση απαιτεί κάθε πρακτικό σας ζήτημα και ο τομέας υγείας που μπορεί να επιβαρυνθεί κι από το άγχος ν’ αντεπεξέλθετε αποτελεσματικά στις υποχρεώσεις σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου