Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Η ΕΒΙΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ DIVA STAR... ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ... 17/11-24/11/14



Δευτέρα 17/11 – 24/11/14

Αποκλιμακώνεται η μεγάλη ένταση των προηγούμενων ημερών, εξακολουθούν ωστόσο κάποιες προκλήσεις μας κρατάνε σ’ εκνευρισμό κι επιφυλακή. Τα προβλήματα δεν είναι ανυπέρβλητα, οι λύσεις τους όμως δεν θα είναι προϊόν συναίνεσης ή θετικής ανταπόκρισης. Διαφοροποίηση, ατομική ευθύνη και στόχο-προσήλωση θα δώσουν μεγαλύτερο πλεονέκτημα.
Η γενική αισθητική θ’ αρχίσει ν’ αποστρέφει το βλέμμα απ’ το μακάβριο και μελανό, για να στραφεί σε πιο αισιόδοξες, εξωτικές κι ελπιδοφόρες φόρμες. Τάσεις για νέες συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες ελκυστικές μεν, απατηλές δε.

Κριός: Αισθητή και θορυβώδης η παρουσία σα με δραστικές, αλλά όχι πάντα εύστοχες κινήσεις. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας αντί να ποντάρετε σε υποστηρικτικό δίκτυο, για ν’ αποφύγετε παγίδες που μπορεί να σας κοστίσουν υλικά και συναισθηματικά. Όχι απαραίτητα λόγω κακών προθέσεων των άλλων, όσο από λανθασμένες εκτιμήσεις. Στα οικονομικά η έξυπνη επιλογή, δεν θα είναι και η ταχύτερη.

Ταύρος: Αν και δεν προκαλείτε ανοιχτά ή έστω συνειδητά τους άλλους, η όποια δυσάρεστη στάση τους, είναι αποτέλεσμα της μεταξύ σας αλληλεπίδρασης. Αναρωτηθείτε πώς μπορεί να έχετε πράξει αντίθετα από αρχές που πρεσβεύετε και μην παίξετε το ρόλο του θύματος που δεν σας πάει. Οι άλλοι παίζουν με ανοιχτά χαρτιά, εσείς θα είστε σε θέση να κάνετε το ίδιο, ή θα παραμείνετε «ανήξεροι»;

Δίδυμοι: Χωρίς σοβαρά προβλήματα, η καθημερινότητα εξακολουθεί να σας κρατά σ΄ εγρήγορση με συνεχείς αναπροσαρμογές. Παράλληλα ανοίγει η κοινωνική σας ζωή μ’ ευχάριστες γνωριμίες κι επαφές χωρίς κάποιο σοβαρό υπόβαθρο όμως. Αν έχετε κολλήματα ή διλήμματα, περιμένετε τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, για να κινηθείτε εύστοχα κι αποτελεσματικά. Μην ξεψαρώσετε πολύ όμως κι αρχίσετε υπερβολές, γιατί θα είστε ασυνεπείς.

Καρκίνος: Το κλίμα γύρω σας δεν είναι πολύ αρμονικό για τα γούστα σας, αλλά μην τα παίρνετε όλα προσωπικά. Αφήστε τις πρωτοβουλίες στους άλλους περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή, που θα πάρετε απόλυτα προσωπικά την ευθύνη να εκφράσετε την αλήθεια σας για όσα αγαπάτε και πιστεύετε. Μιλώντας μέσα απ’ τη καρδιά σας θα ξεχωρίσετε και θα εμπνεύσετε τους άλλους να διεκδικήσουν να σας έχουν στο πλευρό τους.  

Λέων: Είναι γνωστό ότι είστε καλοί ηγέτες, αλλά κάπου-κάπου πρέπει να το αποδεικνύετε κιόλας αναλαμβάνοντας ευθύνες και χωρίς το φως το προβολέα πάνω σας, ιδίως όταν αμφισβητείται ή προκαλείται η δύναμη και η αξία σας. Απ’ την άλλη, θ’ αρχίσετε ν’ αποζητάτε ψυχαγωγικές διεξόδους και ρομαντικές περιπλανήσεις. Απολαύστε τις στιγμές, αποφύγετε όμως επενδύσεις ονειρικές ή οικονομικές για να βγείτε κερδισμένοι.

Παρθένος: Έχοντας πολλά στο μυαλό σας, μπορεί να μην ξέρετε από πού ν’ αρχίσετε. Δώστε προσοχή στις συζητήσεις με τους άλλους για βαθύτερη αλληλοκατανόηση και μην αγνοήσετε τις συμβουλές κάποιων πεπειραμένων. Το ερωτικό σας θερμόμετρο ανεβαίνει μαζί με τη διάθεσή σας, μην βιαστείτε όμως, να κάνετε σχέδια και για το μέλλον ή να ξοδέψετε πολλά χρήματα για ανακαινίσεις χώρου.

Ζυγός: Αν και η οικογενειακή ατμόσφαιρα εξακολουθεί να προκαλεί εκνευρισμούς, η διάθεσή σας γίνεται πιο εύθυμη, περιπετειώδης, αλλά και πιο άστατη. Σε σημείο να γίνετε πιο ευπρόσβλητοι σε θέματα υγείας και πιο απρόσεκτοι σε πρακτικά ζητήματα που θέλουν σχολαστικότητα. Οικονομικά θα μπορέσετε να δείτε πιο καθαρά κάποια πράγματα, και ν’ ανταποκριθείτε σε μια ευκαιρία που θα παρουσιαστεί.

Σκορπιός: Σφοδροί ίσως, φαιδροί ποτέ. Παίρνετε στα σοβαρά και όσα λέτε και όσα ακούτε, αλλά μην θεωρείτε δεδομένο πως το ίδιο κάνουν κι οι άλλοι. Όχι όμως απαραίτητα από σκοπιμότητα. Γι’ αυτό δεν είναι κατάλληλη περίοδος να περιμένετε από μέρους τους σοβαρές πρωτοβουλίες ή προτάσεις. Προχωρήστε κατά βούληση, διερευνώντας κατάλληλες για σας προοπτικές, με προσοχή όμως στα οικονομικά, όπου υπάρχει τάση διαρροής.  

Τοξότης: Σαν τα σαλιγκάρια μετά απ’ την βροχή, αρχίζετε σιγά-σιγά να ξεμυτίζετε και μαγνητίζετε, μεταδίδοντας μια ευχάριστη και ήρεμη διάθεση. Πολλά ακόμα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο που δεν μοιράζεστε, παρά μόνο με λίγους και έμπιστους ανθρώπους. Ίσως χρειάζεστε ακόμα χρόνο ενδοσκόπησης για να δείτε κάποιες κρυφές πλευρές σας. Μια οικονομική ευκαιρία όμως θα την αναγνωρίσετε εύκολα. 

Αιγόκερως: Διατηρείτε καλά επίπεδα μαχητικής ενέργειας, κάτι που έχει γίνει αισθητό γι’ αυτό και σας προτιμούν για φίλους και συμπαραστάτες, παρά για εχθρούς. Την διαθέτετε πρόθυμα για συλλογικούς σκοπούς, αρκεί να είναι διατεθειμένοι και οι άλλοι να πάρουν πολύ στα σοβαρά τις ευθύνες των κοινών σας στόχων. Κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να βρεθεί σε θέση αδυναμίας και να χρειαστεί τη βοήθειά σας. 

Υδροχόος: Τα επαγγελματικά διατηρούνται στο επίκεντρο των εξελίξεων και πλέον μια κατάσταση ξεκαθαρίζει, ώστε ν’ αρχίσει ν’ αποδίδει. Νέες ελκυστικές προοπτικές ανοίγονται, φροντίστε να σταθεροποιηθείτε όμως, πριν προχωρήσετε σε νέα πλάνα. Επιτρέψτε στο χρόνο να σας καθοδηγήσει  γιατί ακόμα δεν θα είναι ξεκάθαρο σε τι θα ωφεληθείτε και πώς. Κάποιες πληροφορίες που θ’ αποκαλυφθούν θα σας φανούν χρήσιμες.  

Ιχθείς:  Αν και είστε οι ονειροπόλοι του ζωδιακού, οι πεποιθήσεις σας είναι προσγειωμένες στα μαθήματα του παρελθόντος που δεν σας άφησαν αδιάφορους. Γι’ αυτό και οι στόχοι σας είναι ρεαλιστικοί και υλοποιήσιμοι και κάποιες ειδήσεις έρχονται να σας το επιβεβαιώσουν. Η κοινωνικο-επαγγελματική σας ζωή πρόκειται να εμπλουτιστεί με νέα κι ευχάριστα δεδομένα, δεν θα είναι ακόμα ξεκάθαρο όμως μέσα από ποιον ρόλο θα θελήσετε να συμμετέχετε.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου