Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Η ΕΒΙΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ TO DIVA STAR…ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ… 3/11 – 9/11/14

Μια βδομάδα μ’ επιτάχυνση στη δράση, θεραπευτικά σοκ και  αποτελεσματικές μεταμορφώσεις, ενώ παράλληλα χρειάζεται λίγο υπομονή κι εγκράτεια σε οποιαδήποτε τάση υπερβολής.
Κριός: Κρατήστε τις επικοινωνιακές ισορροπίες και μην σας τρομάζουν κάποιες απαιτητικές προοπτικές προκειμένου να φτάσετε εκεί που θέλετε. Με σωστή στρατηγική, απέναντι στις προκλήσεις μπορείτε να πετύχετε θετικές αλλαγές σε θέματα κοινών οικονομικών, αλλά και να ξεκαθαρίζετε μελανά σημεία για να μην σκιάζουν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.
Ταύρος: Άμεσα, ή έμμεσα, οι άλλοι θα σας προκαλούν επικοινωνιακά. Σκοπός τους θα είναι να βολιδοσκοπήσουν, πόσο βαθιά μπορεί να φτάσει η σχέση σας μαζί τους. Κι επειδή η εποχή δεν προσφέρεται για ταμπού κι εκπτώσεις, καλύτερα ρίξτε τις άμυνες απέναντι στις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν, παραδοθείτε άνευ όρων κι επιτρέψτε στους άλλους να σας ανακαλύψουν.
Δίδυμοι: Αν και το μυαλό σας θα βρίσκεται ακόμα σε χαρές και πανηγύρια, αξιοποιήστε ευκαιρίες να οργανωθείτε και να βάλετε σε τάξη κάποια εργασιακά ή πρακτικά σας θέματα, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Καλές μέρες επίσης, για να επιδοθείτε σε μεθόδους ή τεχνικές που σας απαλλάσσουν από το άγχος και ενισχύουν την καλή σας φυσική κατάσταση.
Η συνέχεια εδώ: ttp://divastar.gr/star-news/2590/  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου