Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 24/11/-1/12/14 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΙΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ DIVA STAR RADIO


Δευτέρα 24/11 – 1/12/14

Αρχικά, διακρίνεται μια δυσαρέσκεια όσον αφορά συνθήκες που μας υποχρεώνουν για άβολες αλλά απαραίτητες προσαρμογές, που ίσως προκαλούν και ηθικά διλήμματα. Η λογική επιστρατεύεται να βρει ρεαλιστικούς τρόπους διαχείρισης σε κρίσιμα θέματα, που κάνουν τη ζωή μας δύσκολη. Η σκέψη επηρεάζεται περισσότερο από τα λιγότερο αισιόδοξα μηνύματα με αποτέλεσμα μια αμυντικο-επιθετική στάση και αυστηρή κριτική που μπορεί ν’ αποξενώσει. Ενώ από τα τέλη της εβδομάδας αρχίζει να αισιοδοξεί, αλλά χάνει την πρακτικότητά της. Ωστόσο,  θα υπάρχουν κι ευχάριστες εκπλήξεις. Η κοινωνική ζωή επιφυλάσσει αναπάντεχα και συναρπαστικά συναπαντήματα, καθώς και τη δυνατότητα να βρεθούν εναλλακτικές πηγές εσόδων.  Προσοχή χρειάζεται σε επιδιώξεις που μπορεί να είναι απατηλές. Αντί να υποκύψετε σε τάσεις φυγής όταν τα πράγματα μοιάζουν απογοητευτικά, μπορείτε να ανακαλύψετε νέα δημιουργικά και καλλιτεχνικά χόμπι.          

Κριός
Δεν είναι πολύ αισιόδοξα τα μηνύματα για κάποια θέματα κοινών οικονομικών με άλλους, θα έχετε όμως τις κατάλληλες πληροφορίες για την διαχείρισή τους. Η κοινωνική σας ζωή εμπλουτίζετε με γνωριμίες και σχέσεις με πολύ διαφορετικούς κι ενδιαφέροντες ανθρώπους που αποδέχονται αυτό που είστε. Κάποιο μυστικό που αποκαλύπτεται μπορεί να σας στεναχωρήσει ή να σας απογοητεύσει.

Ταύρος
Ιδίως οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, μπορεί να συναντήσετε αντιστάσεις και αυστηρή κριτική στις σχέσεις σας με τους άλλους, γι’ αυτό μετράτε πολύ τα λόγια και τη συμπεριφορά σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι από την αλληλεπίδραση. Ίσως μάλιστα να σας ανοιχτούν και νέες πηγές εσόδων που δεν θα είχατε από αυτόνομη δράση.

Δίδυμοι
Κάποιες πρακτικές και άχαρες φροντίδες δεν θα σηκώνουν αναβολή. Τακτοποιήστε τις για να ξενοιάσετε και ν’ απολαύσετε όλα τα ενδιαφέροντα και συναρπαστικά που έρχονται από τις σχέσεις με τους άλλους. Κάποιοι από σας όμως, μπορεί να εμπλακείτε σε παράλληλες σχέσεις, χωρίς να το καταλάβετε. Μην βιαστείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις επηρεασμένοι από αρχικούς ενθουσιασμούς.

Για τη συνέχεια, πατήστε στο σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου