Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

Η ΕΒΙΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ TO DIVA STAR…ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ… Δευτέρα 10/11-17/11/1

Δευτέρα 10/11 – 17/11/14


Πολυτάραχη η εβδομάδα. Τεράστια ποσοστά ενέργειας εξαπολύονται σε στρατηγικούς και δύσκολους στόχους. Μια πραγματικότητα όπως την ξέραμε αλλάζει και προκαλεί ηχηρές εντάσεις κι απρόβλεπτες αντιδράσεις. Οι σχέσεις δεν θα είναι στα καλύτερά τους, μάλλον διαφαίνονται ωφελιμιστικές και καταναγκαστικές. Τα οικονομικά απαιτούν υπομονή κι εγκράτεια.
Το θετικό είναι πως τώρα το μυαλό σε συμμαχία με τη φαντασία  μπορεί ν’ αναγνωρίσει τις σωστές λύσεις και το τέλος της βδομάδας να ευνοήσει σημαντικές αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις.


Κριός: Πιο δυναμικά πεθαίνεις. Αν όχι τώρα πότε, θα πάρετε τα ηνία της ζωής στα χέρια σας στοχεύοντας την κορυφή; Παράλληλα θα είναι δύσκολο να έχετε υπομονή μπροστά σε αμοιβαίες δοκιμασίες εμπιστοσύνης που θέλουν ψυχραιμία, συμβιβασμούς και χρόνο στα θέματα των σχέσεων και των οικονομικών. Να θυμάστε μόνο, πως τώρα εγωισμός και προκλητικότητα μπορούν να προκαλέσουν μακελειό, ενώ οι επικοινωνιακοί ελιγμοί σας δικαιώνουν.

Ταύρος: Αν μη τι άλλο, στα θέματα σχέσεων και συνεργασιών δεν εθελοτυφλείτε. Ξέρετε πού πατάτε και που βρίσκεστε και χωρίς να περνάτε τις κόκκινες γραμμές, τους δίνετε το προβάδισμα, ή τους ξεχνάτε. Κάτι που μάλλον δεν σας συμφέρει γιατί η μοναξιά θα σας κοστίσει. Παίζοντας ένα δευτερεύοντα ρόλο, έχετε περισσότερα να κερδίσετε, να μάθετε και να διαχειριστείτε καλύτερα αιφνιδιαστικές αποκαλύψεις που δεν περιμένατε.

Δίδυμοι: Αν και τα κοινά οικονομικά είναι θέματα που διαχειρίζεστε συντηρητικά, κάποιες εξελίξεις μπορεί να σας εμπλέξουν σε σκληρές μάχες διεκδίκησης, με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο. Μελλοντικά σας σχέδια μπορεί ν’ ανατραπούν, όμως θα έχετε την διορατικότητα να διακρίνετε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες, να κάνετε επαναπρογραμματισμό με μικρούς πρακτικούς ελιγμούς και να κερδίσετε ένα μακροπρόθεσμο πλεονέκτημα.

Η συνέχεια εδώ: http://divastar.gr/astrologia/%CE%BD%CE%BF%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CE%B7-%CE%B5%CE%B2%CE%B9%CF%84%CE%B1-%CE%B6%CE%B1%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%B9-%CE%B3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου