Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 1/12 - 7/12/14 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΙΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ DIVA STAR RADIO


Επιτέλους μπορούμε να μιλάμε για κάτι καλύτερο, σε σχέση με όσα έχουμε ζήσει εδώ και αρκετό καιρό. Καλές προθέσεις θα βρουν γόνιμο έδαφος να καλλιεργηθούν και ν΄ αρχίσουν να παράγουν θετικά αποτελέσματα με πολλούς αποδέκτες. Οι συνθήκες ευνοούν ευχάριστες κοινωνικές συνδέσεις σε προσωπικό ή ευρύτερο πλαίσιο, με αμοιβαία εκτίμηση κι ευεργετική αλληλεπίδραση. Καινοτομίες και σημαντικά έργα μπορούν να υλοποιηθούν ακόμα κι αν συναντήσουν καθυστερήσεις, μέσα από επιμονή και οργανωμένη δράση. Προσοχή μόνο, όταν κάποια πράγματα δημιουργούν σύγχυση ν’ αποφεύγονται τα λογικά συμπεράσματα. Το πιθανότερο να οδηγήσουν σε παρερμηνείες, γκάφες κι απογοήτευση. Επιτρέψτε στη διαίσθηση να επικρατήσει και να σας καθοδηγήσει, έναντι της κοινής λογικής.

Κριός
Ακόμα και για τους πιο τζαναμπέτηδες από σας, θα υπάρξουν σημαντικοί άλλοι, που έρχονται στη ζωή σας ακόμα κι από μακριά, να την κάνουν πιο όμορφη, πιο ευχάριστη και πιο εύκολη. Εσείς σίγουρα θα το απολαύσετε, δεν θα ξεχαστείτε όμως χουχουλιασμένοι σ’ αγκαλιές και καλά θα κάνετε. Βρίσκεστε από καιρό στο κυνήγι επαγγελματικών στόχων και αν παραμείνετε συντονισμένοι κι πειθαρχημένοι, τώρα μπορείτε να πετύχετε κάτι σημαντικό, έστω και με κάποιες καθυστερήσεις. Προσοχή μόνο, σε φαινομενικά λογικές σκέψεις οι πληροφορίες, που θα είναι απατηλές.    

Ταύρος
Η εβδομάδα σας καλεί να διαχειριστείτε κάποιες κρίσιμες καταστάσεις με πρακτικές αναπροσαρμογές, μόνο για να σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε κερδισμένοι, από απροσδόκητες ευκαιρίες. Γι’ αυτό φορέστε το καλύτερο χαμόγελό σας και ψηλά το ηθικό, για ν’ μπορέσετε ν’ αναγνωρίσετε απροσδόκητες ευκαιρίες. Αν έχετε να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες περιουσιακές ή ασφαλιστικές, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Το αστείο είναι, πως με το ένα χέρι θα παίρνετε και με το άλλο θα δίνετε, ενώ το σύνηθες πρακτικό/ οικονομολογικό σας πνεύμα, θα βρεθεί σε κάποια σύγχυση και μπορεί να κάνει λανθασμένες εκτιμήσεις στα οικονομικά. Οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες, ίσως κουνήσετε μαντήλι σε ανθρώπους που θα γυρέψουν τη τύχη τους πιο μακριά.

Δίδυμοι
Το ενδιαφέρον σας στρέφεται ολοκληρωτικά στους άλλους και τις υποθέσεις τους. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας βγει σε καλό, γιατί πραγματικά από κει έχετε να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις και όμορφες ενδιαφέρουσες εκπλήξεις, απ’ την άλλη όμως κινδυνεύετε όμως να χάσετε τον προσανατολισμό σας, όσον αφορά επαγγελματικές επιδιώξεις και ν’ αποδυναμωθείτε. Αποφύγετε κάθε πρωτοβουλία ή απόφαση για σημαντικά θέματα, επιδιώξτε να βρείτε ειδικούς επί των υποθέσεων που θα σας απασχολήσουν, εμπιστευτείτε τις πληροφορίες και την πείρα τους και δεν θα χάσετε.

Καρκίνος
Προσέχετε λίγο περισσότερο την υγεία σας και ρίξτε το λιγάκι στην τρελή όταν σας στρεσάρουν μικροπράγματα της καθημερινότητας, που μπορεί να σας δημιουργήσουν και ψευτο-συμπτώματα. Τα πράγματα θα πάνε βελτιωτικά, γι’ αυτό εμπιστευτείτε στη ροή της ζωής να σας κατευθύνει. Οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας θ’ αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις ή αντιπαραθέσεις, ακόμα κι έτσι όμως, αν τις διαχειριστείτε με υπευθυνότητα, έχουν τη δυνατότητα να οδηγηθούν εντέλει στην σταθεροποίηση δημιουργικών συμμαχιών.

Λέων
Τ’ άστρα σας θέλουν χαμογελαστούς κι ευνοημένους αυτή τη βδομάδα, με πολύ ερωτική, παιχνιδιάρικη, και μεγαλόψυχη διάθεση. Φωτεινοί σηματοδότες δημιουργικότητας, χαράς κι αισιοδοξίας, αποτελείτε θετικό πόλο έλξης συντρόφων, φίλων και συνεργατών που γοητεύονται από σας και πίνουν νερό στ’ όνομά σας. Οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες, δεν είστε τόσο ξέγνοιαστοι λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων που σας προβληματίζουν. Ακόμα κι εσείς όμως, έχετε το σθένος να οργανωθείτε και να τις διεκπεραιώσετε αποτελεσματικά.

Παρθένος
Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες, μπορεί ν’ απογοητευτείτε διαπιστώνοντας είτε στεναχώριες κι αδυναμίες άλλων, είτε πως τα φαινόμενα απατούν και είχατε εξιδανικεύσει περιπτώσεις ανθρώπων που δεν άξιζαν. Παράλληλα όμως, ανακαλύπτετε πως ένας από μηχανής Θεός σας προστατεύει κι ευλογεί οικογενειακά σας θέματα. Εμπιστευτείτε την εσωτερική σας φωνή και μην αγχώνεστε όταν η πορεία μοιάζει αβέβαιη. Χρησιμοποιείστε τις εμπειρικές σας γνώσεις δημιουργικά και πάρτε βαθιές οικονομικές ανάσες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωή σας.

Ζυγός
Αν και στον οικογενειακό σας χώρο υπάρχουν ακόμα κάποια φλέγοντα ζητήματα, έχουν την δυνατότητα να μπουν σε μια καλή σειρά και να έχετε μια εξαιρετική εβδομάδα. Άλλωστε δεν φαίνεται να παραμένετε και πολύ στο σπίτι. Μια εύθυμη, αισιόδοξη διάθεση, σας ανοίγει πολλά κανάλια επικοινωνίας και κοινωνικών συναναστροφών μ’ ευχάριστες εκπλήξεις, από ανθρώπους που γοητεύονται απ’ το πνεύμα σας και πέφτουν και στον έρωτά σας. Τολμήστε να ονειρευτείτε και ναι, το σύμπαν θα συνωμοτήσει.

Σκορπιός
Μην αναλωθείτε καθόλου σε αβέβαιους μελλοντικούς στόχους κι επικεντρωθείτε στο εδώ και τώρα, που επιτέλους μπορείτε να δείτε τους κόπους σας ν’ αποδίδουν καρπούς. Παραμένοντας σταθεροί και σθεναροί στην πορεία και τις αξίες σας, κερδίζετε ένα εισιτήριο επιτυχίας που προσελκύει επαγγελματικές συνεργασίες και οικονομικά οφέλη. Ωστόσο, αντισταθείτε στην καταναλωτική σας διάθεση και κάντε σωστή διαχείριση, γιατί αυτή η ευκαιρία εισροής, θα είναι μάλλον πολύ σύντομης διάρκειας.

Τοξότης
Δεν σας χωράει ο τόπος, δεν σας κρατάνε σύνορα και όρια. Όλα θέλετε να τα πείτε, όλα θέλετε να τα κάνετε και συμπαρασύρετε και άλλους με τον ενθουσιασμό και το περιπετειώδες πνεύμα σας, που σας ακολουθούν σαν ζαλισμένα κοτόπουλα. Και ναι λοιπόν, μπορείτε να προγραμματίσετε και το ταξίδι που ονειρεύεστε ή και να το υλοποιήσετε άμεσα με όμορφη κι ευχάριστη παρέα. Άντε, τώρα που μπορείτε κι έχετε ελευθερία κινήσεων, πάρτε πρωτοβουλίες για όσα θέλετε, γιατί πολύ σύντομα μάλλον δεν έχετε αυτή τη πολυτέλεια.

Αιγόκερως
Καλές προοπτικές, αν και εφ’ όσον βρίσκεστε σε μια αξιόλογη προσπάθεια να πετύχετε μακροπρόθεσμους στόχους και κάνετε σωστά υπολογισμένα βήματα. Σ’ αυτή τη φάση της διαδικασίας σας, υπάρχει η ανάγκη παράλληλα με την εξωτερική δράση, να υπάρχουν διαλλείματα από εξωτερικούς αντιπερισπασμούς και χρόνος για ήσυχη ενδοσκόπηση και αφομοίωση πληροφοριών, με συχνούς εσωτερικούς απολογισμούς. Σε αντίθετη περίπτωση, ο εσωτερικός διάλογος μπορεί να σας επιβληθεί μέσα από ενοχλήσεις υγείας. Μεγάλη εσωτερική ικανοποίηση μπορεί να πάρετε παρέχοντας την βοήθειά σας σε κάποιους που θα την έχουν ανάγκη.

Υδροχόος
Ποιος τη χάρη σας. Ευχάριστες επαφές, φίλοι στο πλευρό σας κι επιτυχημένες συνεργασίες που προωθούν τους στόχους σας. Ακόμα και οι πιο ταλαιπωρημένοι των τελευταίων ημερών, μπορούν να σταθεροποιήσουν μια κατάσταση επαγγελματική, αρκεί να έχουν υπομονή και σωστή προετοιμασία. Κάποιοι ίσως νιώθετε μπερδεμένοι όσον αφορά πραγματικά σας αιτήματα, αλλά κι αισθήματα, που γι’ άλλη μια φορά μπορεί να μπερδευτούν με τα φιλικά. Αυτό όμως, δεν θα μειώσει καθόλου την ποιότητα των επαφών σας που προμηνύεται πολύ ικανοποιητική.

Ιχθείς
Το μόνο που μπορεί να σαμποτάρει μια σημαντική επιτυχία που έρχεται, είναι η δική σας στάση και συμπεριφορά. Προσέξτε μην χαλάσετε μια καλή δημόσια εικόνα σας από μια αμέλεια, ή συμπεριφορά που σηκώνει παρερμηνείες και δίνει τροφή για  σχόλια και φήμες. Οι δικοί σας άνθρωποι επίσης είτε σύντροφοι είτε οικογένεια, ίσως απογοητευτούν νιώθοντας πως είστε κάπως φευγάτοι κι απορροφημένοι στις εξωτερικές σας επιδιώξεις. Αυτό αφορά κυρίως τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες. Γενικά πάντως, είναι πολύ καλές μέρες για ν’ αναδειχτείτε και να πετύχετε δύσκολους στόχους με πρακτικά οφέλη.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου