Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 8/12-15/12/14 ΑΠΟ ΤΗN ΕΒΙΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ DIVA STAR RADIO


Δευτέρα 8/12/-15/12/14

Μετά από την επικοινωνιακή πανσέληνο του Σαββάτου, ευνοούνται και γι’ αυτήν την εβδομάδα οι μετακινήσεις, ο προγραμματισμός τους, η αγορά των μέσων τους όσο και των επικοινωνιακών, η διακίνηση προϊόντων και το εμπόριο γενικότερα. Η συνείδηση είναι πιο έτοιμη να παράγει αλλά και να δεχτεί νέες, αισιόδοξες, πρωτοποριακές ιδέες και να τις συνδέσει με τρόπο επεκτατικό και ωφέλιμο για τους πολλούς. Μετά τα μέσα της εβδομάδας όμως, σχέσεις, συνεργασίες κι επαφές, γίνονται πιο επιλεκτικές, με κριτήρια αυστηρότερα σε θέματα αξιοπιστίας, συνέπειας κι υπευθυνότητας.

Κριός
Τα ενδιαφέροντά σας στρέφονται πια σε κατακτήσεις νέων στόχων όπου με σιγουριά κι αυτοπεποίθηση κινητοποιείτε ομαδικές δραστηριότητες. Το μυαλό σας εξερευνά και πειραματίζεται με νέες ιδέες και ειδήσεις, που αντλείτε μέσα από κάθε συναναστροφή σας, τις οποίες απολαμβάνετε με αμοιβαιότητα, σε όλα τα επίπεδα. Καλή εποχή να ταξιδέψετε, να υποδεχτείτε άτομα από μακριά, αλλά και να επανασυνδεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, μέσα από καλύτερες προϋποθέσεις.  

Ταύρος
Με τα οικονομικά σας γι’ άλλη μια φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καταφέρνετε να δημιουργήσετε παράλληλες πηγές εσόδων, αλλά και εξόδων. Συμφωνίες όμως που θα εξασφαλίσετε, εξασφαλίζουν οφέλη για σας, την οικογένειά σας ή την ιδιωτική σας επιχείρηση. Αν και στα επαγγελματικά θ’ αρχίσει να παρουσιάζεται ένα ανταγωνιστικό κλίμα, μην μπείτε στον πειρασμό να κοντραριστείτε, γιατί καλώς ή κακώς είναι η ισχύς εν τη ενώσει.

Δίδυμοι
Μπορεί να φαίνεται προκλητικό για σας να διακρίνετε την σωστή επιλογή στα θέματα σχέσεων. Οι προτάσεις που έχετε είναι παράλληλες, εξ’ ίσου ενδιαφέρουσες και καθρεφτίζουν την πολύπλευρη φύση σας. Μέσα στις επόμενες μέρες, ανακαλύψτε ποιοι συντονίζονται με φυσικότητα στις πραγματικές συναισθηματικές σας ανάγκες, και δεν περιμένουν από σας, κάτι διαφορετικό από αυτό που είστε και χαίρονται όταν εσείς περνάτε καλά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου