Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 15/12-22/12/14 ΑΠΟ ΤΗN ΕΒΙΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΖΟΟΜΕ ΚΑΙ ΤΟ DIVA STAR RADIO


Από σήμερα, κορυφώνεται μια όψη που συγκλονίζει το ευρύτερο πλανητικό σκηνικό από καιρό και θα επηρεάζει για πολύ ακόμα, προκαλώντας τις κρίσεις που επιβάλλουν μεγάλες μεταμορφώσεις και ανατροπές κοινωνικο-πολιτικές, αλλά και προσωπικές.  

Κριός
Μετά από ένα ευχάριστο και παραγωγικό ΣΚ, συστήνεται προσοχή, ιδίως στους γεννημένους στο 2ο 10ήμερο, που θα ψάχνονται να εκτονώσουν ψυχαναγκαστικά, εξωτερικές πιέσεις τους σε συντρόφους και συνεργάτες. Σημαντικές επαφές και γνωριμίες και απ’ τα μέσα της βδομάδας, καλλιεργείται το έδαφος για νέες ιδέες και σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις, ιδίως για τους γεννημένους στο 1ο 10ήμερο.    

Ταύρος
Μ’ εξαίρεση τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες που είστε αρκετά πιεσμένοι, οι υπόλοιποι θα έχετε όμορφη κι ενδιαφέρουσα εβδομάδα. Ωστόσο, μερικοί από τους γεννημένους το 1ο 10ήμερο δεν θα διστάσετε να τα τσουγκρίσετε με προϊστάμενους ή κηδεμόνες. Κάποιοι θα δείτε μια αγωνία σας να λήγει πολύ εύκολα από μόνη της, ενώ πολλοί από σας, καταφέρνετε ν’ αποστασιοποιηθείτε από εντάσεις και ρουτίνα και ν’ απολαύσετε ευχάριστες περιπλανήσεις.

Δίδυμοι
Οι μέρες μπορεί να είναι ακατάλληλες για να πάρετε πρωτοβουλίες, σας αποζημιώνεστε όμως, καθώς πρωτοβουλίες που παίρνουν άλλοι, σας φέρνουν καλές ειδήσεις κι ευχάριστες επαφές. Καθώς προχωρά η εβδομάδα, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρώνεται όλο και περισσότερο σε κοινά οικονομικά αλλά και σε ανασφάλειες που αφορούν την ερωτική πλευρά των σχέσεών σας. 

Καρκίνος
Μάλλον είστε απ’ τους πιο ευνοημένους της εβδομάδας. Αρχικά ευνοούνται πρακτικά και οικονομικά σας ζητήματα, κάτι που θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σας και την αυτοπεποίθησή σας. Ενώ παράλληλα και τα θέματα σχέσεων υπόσχονται καλύτερες μέρες. Κυρίως για το 1ο 10ήμερο. Σταδιακά μάλιστα, η κοινωνική σας ζωή θα γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα, αν και θα επιφυλάσσει και περιστασιακούς εκνευρισμούς.

Λέων
Οι γεννημένοι στο 3ο 10ήμερο κάντε λίγο υπομονή μέχρι της παραμονές Χριστουγέννων, απέναντι σε πιεστικές οικογενειακές υποχρεώσεις. Οι γεννημένοι στο 1ο 10ήμερο, θα έχετε κάποιες προκλήσεις και αντιπαλότητες, αλλά και παρακινήσεις για συντροφική δράση. Οι υπόλοιποι εξακολουθείτε να είστε η χαρά της παρέας, αλλά σταδιακά τα ενδιαφέροντά σας θα στρέφονται όλο και περισσότερο σε πρακτικές φροντίδες κι εργασιακά θέματα.

Εβίτα Ζαχαριάδου
Αστρολόγος/Living Your Design Guide

Για συνεδρίες συνδυασμένης Αστρολογίας και  Human Design System με την Εβίτα Ζαχαριάδου, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 213 0264144, 213 0053302

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου