Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 22/12-29/12/14 ΑΠΟ ΤΗN ΕΒΙΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΖΟΟΜΕ ΚΑΙ ΤΟ DIVA STAR RADIO


Δύσκολες οι απαραίτητες εκκινήσεις και με προκλητικά διλήμματα. Το οξύμωρο είναι πως συντηρητικοί στόχοι επιζητούν ανορθόδοξες μεθόδους και ανατρεπτικοί στόχοι απαιτούν συντηρητικές προσεγγίσεις. Μην σας ξενίζει αυτό, τα τελευταία χρόνια εξάλλου, έχουμε εκπαιδευτεί αρκετά στο αντιφατικό και απρόσμενο και κάπου το περιμένουμε πια, ή και το επιδιώκουμε, άλλοτε με φόβο κι άλλοτε με προσμονή. Ψυχαναγκασμοί δεν χωρούν, μη τους σέρνετε στις νέες κατευθύνσεις.  

Κριός
Οι περιστάσεις σας καλούν σε παραδοσιακούς ρόλους, εσείς όμως φαίνεται να μην χωράτε καθόλου σε τέτοια κουστουμάκια. Δε λέτε όχι σε παρέες και συλλογικές δράσεις, αρκεί να μην περιμένουν οι άλλοι πως θα συμβιβαστείτε σε κανόνες και κοινωνικά πρότυπα.  που θα περιορίσουν το ατίθασο, κυνηγιάρικο πνεύμα σας που διψάει γι’ αλλαγή.

Ταύρος
Βαθιές ανάσες ανακούφισης κι απελευθέρωσης, ακόμα και για τους πιο ταλαιπωρημένους από σας. Σπασμωδικές αντιδράσεις, δεν θα πρέπει να σας ξαφνιάσουν ή να σας σοκάρουν. Επιτρέψτε στη σοφία των συνειδητοποιήσεων που έχετε κάνει να σας καθοδηγήσει σωστά, τολμήστε να παρακάμψετε την πεπατημένη κι ανακαλύψτε νέες δυνατότητες.

Δίδυμοι
Όταν συναντάτε αντιστάσεις, οι περιστάσεις κάτι θέλουν να σας πουν. Αντί να επιμείνετε, παρατηρείστε τα σημάδια που σας δείχνουν την κατεύθυνση μιας άλλης διαδρομής.  Ότι σας φοβίσει περισσότερο, είναι γιατί αποφεύγετε να το κοιτάξετε κατάματα, ενώ στην πραγματικότητα σας καλεί ν’ ανακαλύψετε σημαντικές πληροφορίες που σας συνδέουν με τους άλλους.

Καρκίνος
Αναμφισβήτητα σχέσεις και συνεργασίες συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αυτές τις μέρες. Απρόοπτες αναστατώσεις δεν θα λείψουν, γι’ αυτό επιστρατεύστε τα πιο διπλωματικά σας μέσα και φροντίστε ν’ ακούτε περισσότερο απ’ όσο μιλάτε, χωρίς να τα παίρνετε όλα προσωπικά. Μια αλλαγή πλεύσης στα επαγγελματικά, ίσως ευνοήσει μια οικονομική μεταρρύθμιση. 

Λέων
Είναι αλήθεια πως όλο και κάποιες πρακτικές ανάγκες θα χρειάζονται τις φροντίδες σας κι αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος. Μπορείτε να είστε αποδοτικοί κι αποτελεσματικοί, αρκεί να ξεκλέβετε χρόνο και για χαλάρωση, όταν οι άλλοι σας κρατούν σε μια εγρήγορση και σας κινητοποιούν σε δράσεις που ξεσηκώνουν, παρά σας χαλαρώνουν.    

Παρθένος
Σε διαρκή απασχόληση θα βρίσκεστε, καθώς όλα θέλετε να τα προλάβετε κι όλα να τα τακτοποιήσετε. Αυτό όμως δεν θα σας αποτρέψει απ’ το ν’ απολαύσετε την ευχάριστη γιορτινή ατμόσφαιρα με αγαπημένα πρόσωπα. Τα κοινά οικονομικά ίσως επιφυλάσσουν έκτακτα έξοδα, αλλά και τη δυνατότητα να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους διαχείρισης.

Ζυγός
Όσο κι αν επικεντρωθείτε στο σπίτι και την οικογένεια αυτές τις μέρες, απρόοπτες εμφανίσεις, προσκλήσεις, ή επισκέψεις, σας παροτρύνουν να το ρίξετε έξω και σας προκαλούν να γίνετε λίγο πιο τολμηροί. Αντί να εκνευριστείτε, δείτε το σαν μια ευκαιρία να απελευθερώσετε τις πιο καταπιεσμένες πλευρές σας, που είναι ακόμα κολλημένες στο παρελθόν.   

Σκορπιός
Η αυξημένη κινητικότητα κι η επικοινωνιακή σας διάθεση τις επόμενες μέρες, θα δώσει ποικίλα ενδιαφέροντα κι επαφές. Με κάποιες απόψεις σας μάλιστα, σκοπίμως θα προκαλέσετε διλήμματα και αντιδράσεις . Ωστόσο θα βρείτε ευκαιρία να διεκπεραιώσετε δουλειές του σπιτιού που όσο εκκρεμούν σας δημιουργούν εκνευρισμούς.

Τοξότης
Παρ’ όλο που έχετε καλή, δραστήρια διάθεση, κι ευχάριστες ειδήσεις από μακριά, δεν θ’ αποφύγετε οικονομικούς προβληματισμούς, ώστε να καλύψετε εκκρεμότητες και έκτακτα γιορτινά έξοδα. Μην το παρακάνετε όμως με τις περικοπές, γιατί αντί το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, μπορεί να σας καταλάβει αυτό του Εμπενίζερ Σκρούτζ.

Αιγόκερως
Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται κυρίως στις προσωπικές σας ανάγκες κι έστω προσωρινά, ακολουθείτε τις παρορμήσεις σας, ακόμα κι αν ξεσηκωθούν αντιδράσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Δεν θα διστάσετε ακόμα και να παραχαϊδέψετε τον εαυτό σας και χωρίς ενοχή ν’ ανεβάσετε το ηθικό σας, αδειάζοντας ευκολότερα το πορτοφόλι σας. 

Υδροχόος
Εναλλακτικούς τρόπους εκτόνωσης αναζητά η φυσική, αλλά και η νοητική σας ενέργεια, ενώ παράλληλα σας ελκύει περισσότερο, οτιδήποτε κρυφό και μυστηριώδες.  Ίσως ανακαλύψετε κάποιο ταλέντο σας καλλιτεχνικό ή συγγραφικό. Η κοινωνική σας ζωή εξακολουθεί να επιφυλάσσει ευχάριστες επαφές με νέα αλλά και παλιά πρόσωπα που επανέρχονται.

Ιχθύες

Ένα παραθυράκι ανοιχτό στο μέλλον τσακώνει η διαίσθησή σας και προλαβαίνει να ρίξει μια καλή ματιά. Γι’ αυτό μην την αγνοήσετε ακόμα κι αν χρειαστεί ν’ αλλάξετε κάποια συλλογικά πλάνα για να διαχειριστείτε καταστάσεις πιο ιδιωτικά. Αντιθέτως στη δουλειά σας βγείτε στο προσκήνιο που σας περιμένει μια επιτυχία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου