Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Έκρηξη δολοφονικής βόμβας (…και συλλογισμοί…)

Δύο μέρες πριν την πραγματοποίηση της «δραματικής» σεληνιακής έκλειψης στις 26/6/10 στην 5η μοίρα του Αιγόκερου, είχαμε γεγονός που εκφράζει κυριολεκτικά την εκρηκτική δυναμική της και συνδέεται με αυτήν.

Δολοφονική βόμβα, κατάφερε να περάσει ως αθώο πακέτο προς τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοίδη, στο Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Την μοιραία πορεία του προς τον 7ο όροφο του υπουργείου, όπου εξεράγει, δεν ανέκοψε  έλεγχος φρουράς αστυνομικών, αλλά ούτε και ανιχνευτικών συστημάτων, με αποτέλεσμα να θρηνούμε τον άδικο χαμό του 52χρονου υπασπιστή του υπουργού, Γιώργο Βασιλάκη, οικογενειάρχη και πατέρα δύο παιδιών.
Η βόμβα έσκασε στα χέρια του άτυχου αστυνομικού υποδιευθυντή, τραυματίζοντας άλλον έναν και μόλις λίγα μέτρα απόσταση από το γραφείο του ίδιου του υπουργού, ο οποίος βρισκόταν μέσα.

Συγχρονιστική ειρωνεία, την ώρα που έβγαινε το έκτακτο δελτίο της είδησης του δολοφονικού πακέτου, παιζόταν η τηλεοπτική εκπομπή «Έχεις πακέτο»…

Κι ενώ ακόμα δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της βομβιστικής ενέργειας καμιά τρομοκρατική οργάνωση και είναι σ’ εξέλιξη οι έρευνες, ας δούμε λίγο τον χάρτη της έκρηξης…

Για την ώρα της έκρηξης διατηρώ κάποια επιφύλαξη. Στα περισσότερα δελτία ειδήσεων αναφέρθηκε αόριστα ότι συνέβη λίγο μετά τις 08.00μμ, αλλά οι μοναδικές αναφορές που ακούστηκαν για ώρα ακριβείας, ήταν για τις 08.20μμ και αυτήν έχω χρησιμοποιήσει για τον χάρτη.

Το πρώτο που διακρίνουμε στον χάρτη είναι ο ωροσκόπος (ο άτυχος αστυνομικός), σε τετράγωνο με τον Κρόνο, συγκυβερνήτη του ωροσκόπου, ο οποίος με τη σειρά του, είναι σε όψεις ακριβείας, με τον Ερμή σε τετράγωνο και με τον Ποσειδώνα σε χιαστί. Ταυτόχρονα βρίσκεται μέσα στη σφαίρα επιρροής του εκρηκτικού ταυ τετραγώνου των παρορμητικών που φιλοξενούν Ήλιο, Δία/Ουρανό, Πλούτωνα σχηματίζοντας όλοι μαζί τελικά, μεγάλο σταυρό, ο οποίος και χαρακτηρίζει δραματικά την επερχόμενη έκλειψη.

Σημειωτέον, η έκλειψη λαμβάνει χώρα στον 8ο  οίκο της Ελλάδας, που δεν είναι μόνο η κρίσιμη οικονομική της κατάσταση και τα σκληρά ασφαλιστικά μέτρα, αλλά και θέματα θανάτου.

Βασικός κυβερνήτης του ωροσκόπου ο Δίας στον Κριό, με παρέα του τον Ουρανό, στον 3ο  οίκο.

Βλέπουμε τους δύο κυβερνήτες του ωροσκόπου, ν’ αντιπροσωπεύουν την κατάσταση του αστυνομικού.

Στην Παρθένο ο Κρόνος, στον Κριό ο Δίας, ζώδια που σχετίζονται με την υπηρεσία και την αστυνομία, πλανήτες της εξουσίας, της τάξης, και του νόμου, στον άξονα 3ου /9ου , επιφορτισμένος με την αλληλογραφία ο αστυνομικός (αλλά ευρισκόμενος τελικά και στο έσχατο μακρινό ταξίδι).

Ο 3ος οίκος στο παραπλανητικό ζώδιο των Ιχθύων, μας φωτογραφίζει την παγίδα στημένη στην αλληλογραφία, που με τον Δία/Ουρανό επιφύλασσε, όχι την Kinder έκπληξη βέβαια, αλλά τον εκρηκτικό και θανατηφόρο μηχανισμό, όπως χρωματίζεται κι από το τετράγωνο του Πλούτωνα που αφήνει το μοιραίο κι αναπόφευκτο στίγμα του οργανωμένου εγκλήματος στον 1ο οίκο, σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στον Αιγόκερω, δείχνοντας και της ιστορικής σημασίας, μακροχρόνιες επιπτώσεις και αλλαγές που πρόκειται να γίνουν.

Ο Ερμής σε κυρίαρχη θέση από το ζώδιό του, αλλά αρκετά κρυμμένος από το φως του Ήλιου κυβερνήτη του 8ου στον 7ο οίκο και σε σύνοδο με την ακμή του, σε τρίγωνο ακριβείας με τον κυβερνήτη του 3ου οίκου Ποσειδώνα.
Αυτό μάλλον είναι και που διευκόλυνε ταχυδακτυλουργικά την πορεία του θανατηφόρου πακέτου, ώστε να ξεγλιστρήσει ανυποψίαστα, κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη όσων, σε κάθε άλλη περίπτωση θα την είχαν αναστείλει.
Αυτό άλλωστε αποτέλεσε και το μεγάλο ερωτηματικό όλων, αμέσως μετά το πρώτο σοκ από το γεγονός.

Πώς άραγε, μέσα από τέτοιο κλοιό ελέγχου, κατάφερε να περάσει και να φτάσει εκεί που έφτασε, αυτό το πακέτο.

Η πρώτη σκέψη, από τα δεδομένα και τις ενδείξεις του χάρτη, είναι μια εύκολη διαρροή επίμαχων πληροφοριών, από άτομα που εύκολα παίζουν διπλό ρόλο και κυκλοφορούν άνετα, δίπλα σε ισχυρούς και μεταξύ αντίπαλων στρατοπέδων.

Κάτι που επίσης διεγείρει τη φαντασία να σκεφτεί, ότι αυτοί οι κάποιοι, είχαν στήσει παρατηρητήριο σε απέναντι δρόμους, ν’ απολαύσουν το αποτέλεσμα της παραλαβής του πακέτου τους, μια και ο Ερμής βρίσκεται γωνιακός ν’ ατενίζει από ακριβώς «απέναντι», την «γέννηση» της στιγμής.

Τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας όμως, αποκαλύπτουν ότι δεν ήταν ακριβώς έτσι προγραμματισμένος ο τρόπος παραλαβής του πακέτου από τους αποστολείς του και  δεν θα μπορούσε να είναι προγραμματισμένος ούτε και ο χρόνος…

Το πακέτο εστάλει αρχικά στο πολιτικό γραφείο του υπουργού από την 18/6, κι έφτασε Τρίτη, ή Τετάρτη (έχουν αναφερθεί και οι δύο μέρες), μέσω ΕΛ.ΤΑ Κυψέλης. Αποστολέας φαινόταν πρώην οικονομικός διευθυντής της Siemens και πρωταγωνιστής του διαβόητου σκανδάλου, με διεύθυνση Εκάλη.

Ο υπουργός ζήτησε να του στείλουν την αλληλογραφία του στο Υπουργείο κι έτσι κι έγινε, κάποια στιγμή το πρωί ή το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν μεταφέρθηκε από την ανυποψίαστη αλλά και υπέρ άνω υποψίας γραμματέα του.

Όλη η αλληλογραφία, με το πακέτο σε «δούρειο» φάκελο, πέρασε χωρίς να ελεγχθεί και παρέμεινε στο γραφείο του θύματος, μέχρι την τραγική στιγμή που επιχείρησε να τον ανοίξει.

Παρ’ όλα αυτά βέβαια και πάλι δεν δικαιολογείται η παράλειψη ελέγχου εισερχομένων…

Ο Κρόνος που ευθύνεται για θέματα αυστηρού ελέγχου και ασφάλειας είδαμε σε τι κρίσιμες γωνίες συμμετέχει, και είναι και ο επίσημος χορηγός της έκλειψης.
Αυτήν όμως που θεωρώ πιο χαρακτηριστική για την αναποτελεσματικότητά του όψη του, είναι η χιαστή με τον Ποσειδώνα.
Όψη μοιραία, καρμική, θεωρείται όψη αναγκαστικής προσαρμογής, πέραν της ανθρώπινης βούλησης και όπως υποθέτουμε πλέον, ούτε κι οι ίδιοι οι τρομοκράτες, δεν ονειρεύονταν το δολοφονικό τους έργο να λάβει χώρα στην καρδιά της ασφάλειας της χώρας μας, παρ’ όλο, που προς πιθανή απογοήτευσή τους δεν πέτυχαν τον κύριο στόχο τους.
Κάτι για το οποίο, επίσης θεωρώ ότι οφείλεται στην ίδια όψη. Η παραλαβή από το συγκεκριμένο θύμα και όχι από τον αναγραφόμενο παραλήπτη, ή όποιον άλλον, είναι κάτι που επίσης δεν θα μπορούσαν να το ρυθμίσουν οι τρομοκράτες, παρά μόνον η μοίρα…

Χιαστί βλέπουμε και μεταξύ Βόρειου Δεσμού στον 1ο οίκο, και Αφροδίτης στον 8ο του θανάτου.
Η Αφροδίτη κυβερνήτης του μεσουρανήματος, σε τρίγωνο ακριβείας με την Σελήνη στον Τοξότη, συγκυβερνήτη του εμπεριεχόμενου 7ου  και κυβερνήτη του Νότιου Δεσμού στον 12ο,  εμπλεκόμενη πάλι σε χιαστί, με τον Νότιο Δεσμό που κυβερνάει, μεταφέροντας και την δυναμική του τετραγώνου της που έχει προηγηθεί με τον Άρη στην Παρθένο, που μόλις έχει μπει κι αυτός στον 8ο   και σε σύνοδο ακόμη με την ακμή του 9ου.

Εμπλεκόμενο σε παρασκήνιο λοιπόν, ίσως και κάποιο αλλοδαπό στοιχείο… μπορεί ακόμα και μόνον σαν «τεχνική γνώση κι υποστήριξη» (Παρθένος), ή απλά γιατί τονίζεται η βία και ο θυμός (Άρης) σ’ έναν «ιερό πόλεμο», παρασκηνιακό και συνωμοτικό (Σελήνη στον 12ο ) για κάποιο «υψηλό φρόνημα» ή την ηθική δικαίωση  (Σελήνη στον Τοξότη – Άρης 9ο)… ποιος ξέρει…

Δανειζόμενη αρχές τις ωριαίας Αστρολογίας, θεώρησα την Σελήνη και τις προηγούμενες όψεις της, κι ενδεικτικές για το παρελθόν και το συναίσθημα που υποκίνησε την δράση κι εκδήλωση του γεγονότος, που μπορεί ν’ αφορά και τους αποστολείς του πακέτου.
  
Το μεσουράνημα της έκρηξης στον Ζυγό, είναι σε σύνοδο με τον ωροσκόπο της έκλειψης, τον οποίο φυσικά κυβερνάει η Αφροδίτη (κι επικυρίαρχος ο Κρόνος), όπως και τον 8ο οίκο της και βρίσκεται στον 10ο οίκο, μια αντίστοιχη κατάσταση δηλαδή της παρουσίας της στους δύο χάρτες, δείχνοντας με τι σχετίζεται αυτό που βγαίνει στην επιφάνεια δημοσίως  και αφορά θέματα φύσης 8ου .

Και στους δύο χάρτες διακρίνουμε επίσης δύο ακόμα όψεις της Αφροδίτης, που δίνουν επιπρόσθετη σημασία και είναι το ημιτετράγωνο με τον Κρόνο και η αντιπαραλληλία με τον Πλούτωνα, επιφορτίζοντας με επιπλέον φόβο και τρόμο, το γεγονός που βρίσκεται στο προσκήνιο.

Στον χάρτη της έκλειψης, κυβερνήτης του μεσουρανήματος η ίδια η Σελήνη, που είναι και ο αποδέκτης όλων των επιρροών της έκλειψής της και βρίσκεται να δέχεται τις σκληρές όψεις στον 3ο οίκο της έκλειψης, σφιχταγκαλιασμένη με τον Πλούτωνα.

Όλο αυτό, μας παραπέμπει σε πάρα πολλά και ποικίλα σενάρια εκδοχών εκφρασμένων σε γεγονότα, που δεν αλληλοαναιρούνται.

Στην προκειμένη όμως περίπτωση, βλέπουμε μια θεαματική φωτογράφιση του οργανωμένου εγκλήματος να επιτελεί το σκοπό της τρομοκρατίας με τη χρήση του ταχυδρομείου (3ος οίκος) και μάλιστα στον Αιγόκερω, που συμβολίζει το πλήγμα στην οργάνωση και τις δομές της ασφάλειας ατόμων εξουσίας, αλλά κι ενός ανθρώπου του λαού (Σελήνη) με αξίωμα, που ασκούσε τα καθήκοντά του, σε πόστο που αφορούσε και την υπουργική αλληλογραφία.

Και ν’ αναφέρουμε και μια παραδοσιακή ερμηνεία, που θέλει την σεληνιακή έκλειψη στον 1ο δεκανό του Αιγόκερου, να υποδηλώνει συνομωσίες και αξιοθρήνητη δολοφονία έξοχων ανδρών.

Περαιτέρω, ο λαός έχει κάθε λόγο να νοιώθει απειλή όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, εφ’ όσον μπορούν να βληθούν κι οι ίδιοι που ευθύνονται για την δική του προστασία, καθώς επίσης και όσοι από το εξωτερικό, θα επέλεγαν την χώρα μας για τουριστικό ταξίδι, μιας και είναι αυτόματα στο παιχνίδι και ο 9ος οίκος.

Δεν μπορεί να παραβλεφθεί και ο κυβερνήτης του 3ου οίκου που την φιλοξενεί ο Δίας, που τον βρίσκουμε με τον εκρηκτικό Ουρανό, στον 6ο οίκο που αφορά τις υπηρεσίες του κράτους και τους υπαλλήλους του.

Αφήνοντας την συγκεκριμένη περίπτωση, και τη χώρα μας, γενικά όσον αφορά την τρομοκρατική δράση και την βία, ο μεγάλος σταυρός στα παρορμητικά, που θα ισχυροποιηθεί και με τη συμμετοχή του Κρόνου που σύντομα θα βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά και η μακροχρόνια παραμονή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τα Ουράνια περπατήματα στον Κριό, προμηνύουν έξαρση και όχι ύφεση.
Είτε πρόκειται για τρομοκρατία που πραγματοποιείται από μονάδες, είτε από ομάδες, είτε από κυβερνήσεις.

Το σκηνικό μάλιστα, ακόμα κι αν εξαρθρωθούν παλιές τρομοκρατικές οργανώσεις, παραπέμπει στην σκέψη της ανάδυσης νέων αυτονομημένων, επαναστατικών, σκληροπυρηνικών, φανατικών, εκπροσώπων που θα μπορούσαν μάλιστα να έχουν εκκολαφθεί, μέσα και στους πιο απίθανους κόλπους.

Κι επειδή η σκέψη είναι αχαλίνωτη, αλήτισσα κι ενίοτε νοσηρή, ακολουθώντας τα πιο σκοτεινά μονοπάτια των αστρολογικών συμβολισμών, μπορεί να συλλάβει και σενάρια του τύπου, κρατική τρομοκρατία μέσω μηχανισμών καταστολής διαφόρων αναταραχών ή ακόμα πιο σκοτεινά, τεχνητή τρομοκρατική δράση αντιπερισπασμού από μυστικές υπηρεσίες, ώστε να επιβληθεί η κρατική τρομοκρατία κι επιβολή εξουσίας της, ως  απαραίτητη για την προστασία του πολίτη.

Όσο άπληστη, ολοκληρωτική, διεφθαρμένη, στυγνή, εκβιαστική και καταχρηστική είναι η κάθε μορφή εξουσίας, άλλο τόσο εκρηκτική και μανιασμένη θα είναι η αντίσταση και η αντίδραση με καταστροφικές και αυτοκαταστροφικές συνέπειες.

Ο φόβος της σκέψης είναι, πως μπορεί να βρεθούμε μπροστά σε πρωτοφανείς εκδηλώσεις τρομοκρατικής βίας κι εγκληματικότητας, από πάσα κατεύθυνση.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, το μαχαίρι στο κόκαλο, η ανθρωπότητα και ο πλανήτης σε οριακά σημεία κι ας αναρωτηθούμε γιατί…

Η συμπαντική πρόκληση, είναι να υπερβεί η συλλογική συνείδηση την ανάγκη ανακύκλωσης της κάθε μορφής βίας για επιβολή εξουσίας, ανακαλύπτοντας νέους τρόπους εξουσίας με ευημερία κι αρμονική συνύπαρξη.

Αν προσπαθήσει να εξουσιάσει ο καθένας τα πάθη και τους φόβους του για την επιβίωση, κοιτάζοντας παράλληλα με κατανόηση και σεβασμό τον απέναντί του, που έχει να εξουσιάσει αντίστοιχους δαίμονες, ίσως να έχουμε μιαν άλλη ανάδυση, της συλλογικής αυτής συνείδησης που αναδημιουργεί κι οργανώνει εντέλει νέες  κοινωνικοπολιτικές δομές που σέβονται, εκτιμούν, υπηρετούν, προστατεύουν κι εξυψώνουν εξ’ ίσου, την κάθε ανθρώπινη ύπαρξη και το σπίτι της, αυτή την απειροελάχιστη ευάλωτη μπλε κουκίδα, που περιφέρεται στο αχανές διάστημα.

Μέχρι τότε, μπορεί να θρηνήσουμε πολλά ακόμα αθώα θύματα στο βωμό της αντίδρασης. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αναλογιστούν σοβαρά, οι πάσης φύσης εκπρόσωποι εξουσίας, κάθε φορά που θα την ασκούν, να μην ανοίγουν και τους ασκούς του Αιόλου, που θα πάρει και θα σηκώσει και τους ίδιους αργά ή γρήγορα…

Και μην ξεχνάμε στην έκλειψη, εκτός της Σελήνης, βάλλεται και ο Ήλιος μέσα στο πεδίο μάχης των Τιτάνων…και δεν αφορά μόνο τους επιφανείς αλλά και την ίδια την πηγή Ζωής!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου