Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Άρης στον Λέοντα

Από σήμερα, ο Άρης ξαναβρίσκει το έδαφος να εκφράσει το φλογερό του ταπεραμέντο, ξεκινώντας την πορεία του στο  Λέοντα, όπου και θα παραμείνει, μέχρι και τις 10 του Νοέμβρη.
Αφήνει πίσω γκρίνιες, παράπονα, εξαρτήσεις κι ανασφάλειες, αφού γι άλλη μια φορά, δεν καταφέρνει να εγκλιματιστεί στα γούτσου-γούτσου του Καρκίνου για να πετύχει αυτό που θέλει και είναι να ξεχωρίσει.
Αποφασισμένος πως δεν του πάει να νταχτηρίζει, ούτε και να τον νταχτηρίζουν, σηκώνει το κεφάλι ψηλά κι ετοιμάζεται για επίδειξη θάρρους και μεγαλείου, που δοξάζει κάθε πολεμιστή του φωτός.
Η ζωή τον καλεί να διεκδικήσει όλες της τις απολαύσεις κι αυτός ανταποκρίνεται με αυτοπεποίθηση, δημιουργικότητα και παιχνιδιάρικη διάθεση.
Απ΄την άλλη, δεν το ‘χει και σε τίποτα να ξιπαστεί, και να την ψωνίσει με την πάρτυ του, προσπαθώντας να επιβάλει αλαζονικά τη θέλησή του και την υπεροχή του.

ΚΡΙΟΣ: Αρκετά σαρακιαστήκατε με οικογενειακά και ανασφάλειες, τώρα ποιος σας πιάνει. Η δράση σας φέρνει πιο κοντά σε ότι αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οικογενειακά κι εκκρεμότητες του παρελθόντος, σας πυροδοτούν να δράσετε, χωρίς ν’ αποδράσετε από εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιτέλους σταματάει η διαρροή από το πορτοφόλι σας κι ορμάτε ακάθεκτοι, σε νέες επικοινωνιακές, ή φυσικές γυροβολιές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πηγές εσόδων και εξόδων, υλικών και συναισθηματικών, θα καθορίζονται από τη δράση και την πρωτοβουλία σας.

ΛΕΩΝ: Πρωταγωνιστές πρωτοβουλίας και δράσης. Θα προκαλείτε τους άλλους, να σας ακολουθήσουν, ή ν΄αναμετρηθούν μαζί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όλο και κάτι θα σας φταίει που θα σας διαφεύγει και θα τρώγεστε, χωρίς όμως διάθεση αντιπαράθεσης. Ανάγκη ήσυχης, απομονωμένης δράσης.

 ΖΥΓΟΣ: Νέοι στόχοι στον ορίζοντα, σας καλούν σε ομαδική δράση. Πρωτοβουλίες γι ανάπτυξη υποστηρικτικού δικτύου για τα ενδιαφέροντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η φιλοδοξία γι άνοδο έχει τον πρώτο λόγο. Αναρριχηθείτε, χωρίς να μπείτε στο ρουθούνι ισχυρών και σε παιχνίδια ανταγωνισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα καθημερινά, χάνουν την σημασία τους, αν δεν μάχεστε γι αυτά που πιστεύετε. Ανάγκη να στραφείτε σε ότι καλλιεργεί το πνεύμα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ‘Ότι σας ιντριγκάρει, μπορεί να το παλέψετε, μέχρι τελικής πτώσης. Χρήμα, σεξ, κι εξουσία, εμβλήματα στο μπαϊράκι της μάχης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σύμμαχοι κι εχθροί παραταγμένοι στ’ ανοιχτά αναγνωρίζονται γι αυτό που είναι. Το μαχητικό σας πνεύμα, θ’ αναζωπυρώνεται από τη σύμπραξη.

ΙΧΘΕΙΣ: Ότι αμελήσατε, αμελήσατε. Δεν υπάρχει παράταση πλέον για παιχνίδια. ‘Ώρα για δουλειά και τακτοποίηση πρακτικών αναγκών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου