Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Η Επιστήμη πίσω από την Αστρολογία και το Σύστημα Ανθρώπινου Σχεδιασμού (HDS)

Η υποατομική φυσική, παρέχει την επιστημονική εξήγηση της λειτουργίας του HDS και της Αστρολογίας. Ο μηχανισμός που αποτελεί τη βάση και για την Αστρολογία και για το HDS, εξηγεί το πώς  ο Ήλιος, η Σελήνη και οι πλανήτες, επηρεάζουν τη ζωή μας. Εάν έχετε ποτέ ρωτήσει, “πώς λειτουργεί η Αστρολογία?” Το HDS, μπορεί να το εξηγήσει.

Νετρίνα και Υπερχορδές
Ο φυσικός παράγοντας που παρέχει τα μέσα των χαρακτηριστικών που περιγράφονται από το HDS, είναι ένα υπο-ατομικό στοιχείο που ονομάζεται νετρίνο. Το νετρίνο είχε προβλεφθεί το 1930 σε επίπεδο καθαρά θεωρητικό. Παρ’ όλο που η ύπαρξή του είχε αποδειχθεί το 1953, οι επιστήμονες νόμιζαν ότι δεν έχει μάζα. Το 1987, όταν προέκυψε η ύπαρξη του HDS , δήλωσε ότι τα νετρίνα μετέδωσαν αλλαγές στο DNA μας, αλλά δεν ήταν παρά 10 χρόνια αργότερα που οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν ότι το νετρίνο, πραγματικά διαθέτει μια πολύ μικρή μάζα. Η ανακάλυψη ότι το νετρίνο έχει μάζα είναι σημαντικό, γιατί προσδίδει διαπιστευτήρια στον ισχυρισμό του HDS, ότι τα νετρίνα αλληλεπιδρούν  με το DNA μας.
Σύμφωνα με την θεωρία των υπερχορδών, τα νετρίνα (και όλα τα άλλα υποατομικά σωματίδια) είναι τα ίδια  συντεθειμένα από δονούμενες χορδές. Αυτές οι χορδές είναι αφάνταστα μικρές και με την διαφορετική τους δόνηση, παράγουν όλα τα σωματίδια και την ενέργεια που απαρτίζουν το σύμπαν. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι η υποατομική φυσική είναι ένα πολύ δύσκολο θέμα, αλλά ό,τι χρειάζεται να καταλάβουμε εν προκειμένω, είναι ότι τα νετρίνα έχουν μάζα. Με άλλα λόγια, παρ’ ότι είναι απίστευτα μικρά δεν είναι αβαρή και αλληλεπιδρούν με άλλα αντικείμενα στον τρισδιάστατο κόσμο μας.
Το σύμπαν είναι γεμάτο από δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων νετρίνα που ταξιδεύουν στο διάστημα, σχεδόν με την ταχύτητα του φωτός. Είναι τόσο μικρά, που διαπερνούν πλανήτες και ανθρώπους με ευκολία. Δεν υπάρχει καλυπτική ασπίδα για τα νετρίνα. Διαπερνούν τα πάντα. Μια πηγή νετρίνο, είναι τα αστέρια. Από την ισχύ της αντίδρασης της σφοδρής πυρηνικής σύντηξης που παράγεται στα άστρα, δημιουργούνται όλων των ειδών τα υποατομικά σωματίδια, συμπεριλαμβανομένων και των νετρίνων. Αυτά τα νετρίνα ξεπηδάνε προς πάσα κατεύθυνση των ορίων του σύμπαντος.
Διαρκώς βομβαρδιζόμαστε από αυτά τα νετρίνα. Για να πάρουμε μια ιδέα του πόσα νετρίνα μας διαπερνούν κάθε δευτερόλεπτο, φανταστείτε ότι ένα νετρίνο είναι ένα μόριο νερού. Τώρα φανταστείτε ότι στέκεστε κάτω από τους καταρράκτες του Νιαγάρα. Ο κατακλυσμός από νετρίνα είναι τεράστιος. Αντίθετα από το να στέκεστε κάτω από ένα καταρράκτη, ο κατακλυσμός των νετρίνων, έρχεται από όλες τις κατευθύνσεις κι είμαστε εμποτισμένοι από την ροή τους.
 Σύμφωνα με το HDS, αυτά τα νετρίνα, διαθέτουν ιδιότητες και χαρακτηριστικά. Αυτές οι ιδιότητες μπορεί να προκλήθηκαν από τις δονούμενες υπερχορδές που συνθέτουν τα νετρίνα και μπορεί να διαμορφώθηκαν από τα άστρα που τα δημιούργησαν. Όταν τα νετρίνα διαπερνούν ένα αντικείμενο, οι ιδιότητές τους τροποποιούνται και τα αντικείμενα που διαπερνούν, αλλάζουν επίσης και αυτά. Μεγάλα αντικείμενα, όπως οι πλανήτες, έχουν σημαντική επίδραση στις ιδιότητες των νετρίνων που τα διαπερνούν.

Πλανητικές Επιδράσεις στα Νετρίνα
Μερικά από τα νετρίνα που φτάνουν στην Γη, έχουν περάσει διαμέσω της Σελήνης, ή κάποιου από τους πλανήτες, λαμβάνοντας χαρακτηριστικά μοναδικά αυτών των ουράνιων σωμάτων. Καθώς αυτά τα νετρίνα διαπερνούν τα σώματά μας, μεταδίδουν χαρακτηριστικά σε μας. Γι αυτό και οι θέσεις του Ήλιου της Σελήνης και των πλανητών είναι σημαντικές την ώρα της γέννησής μας.
Αυτή η εξήγηση του μηχανισμού του οποίου υπόκειται το HDS, εξηγεί και την Αστρολογία. Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι πολύ σημαντικά στην Αστρολογία. Ο Ήλιος είναι πολύ μεγάλος και είναι πηγή νετρίνων. Η Σελήνη είναι πολύ κοντά στην Γη και ένα σημαντικό ποσοστό νετρίνων που φτάνουν στην Γη, έχουν περάσει από την Σελήνη. Όσο μακρύτερα και μικρότεροι είναι οι πλανήτες, τόσο μικρότερος και ο αριθμός νετρίνων που θα φτάνουν στην Γη διαμέσω αυτών.
Ο Ήλιος, η Σελήνη και οι πλανήτες μας επηρεάζουν διαμέσω της ροής των νετρίνων που μας διαπερνούν ερχόμενα μέσω αυτών. Στο HDS, η Γη είναι επίσης πολύ σημαντική, διότι ένα μεγάλο ποσοστό νετρίνων που μας διαπερνά, έχει περάσει διαμέσω της Γης. Τα νετρίνα έρχονται από πάσα κατεύθυνση, όχι μόνο από τον ουρανό.
Καθ’ όλη την ιστορία, πράγματα που κάποτε θεωρούνταν μαγικά, έχουν γίνει επιστήμη αφού ανακαλύφθηκε ο μηχανισμός στον οποίο υπόκειται ένα φαινόμενο. Πράγματα που κάποτε θεωρούνταν δεισιδαιμονίες, έχουν γίνει επιστήμη, καθώς η ανθρώπινη γνώση επεκτείνεται. Στο παρελθόν, απαιτούνταν μεταφυσικές συλλήψεις για να εξηγηθούν πράγματα που φαίνονταν υπεράνω της εμβέλειας της ανθρώπινης κατανόησης, αλλά καθώς η ανθρώπινη κατανόηση αναπτύσσεται, η μεταφυσική γίνεται φυσική.

Αυτό το άρθρο, μπορεί να διανεμηθεί ελεύθερα, αλλά μόνον καθ’ ολοκληρίαν. Είναι δημοσιευμένο από Human Design Northwest at http://www.HumanDesignNW.com και μεταφρασμένο στα ελληνικά από την Εβίτα Ζαχαριάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου